Serpentis
Image default
Woningen

Dubbel glas in de keuken

Wat voor glas heb jij in je keuken? Wist je dat dubbel glas beter isoleert? Hierdoor blijft de warmte binnenshuis en gaat ook je energierekening omlaag. Heb je kozijnen die aan vervanging toe zijn? Kies dan voor dubbel glas. De nieuwste technieken van vandaag zorgen voor een flinke verbetering van dubbel glas. Hierbij kun je denken aan betere sponningen en afdichtingen, het aanbrengen van speciale coatings en betere thermische eigenschappen. Ook de varianten zoals HR ++ worden steeds populairder. Je ramen en kozijnen vervangen door HR++ glas is namelijk heel rendabel. Naast het besparen op je energierekening houd je ook nog eens rekening met het milieu. Daar komt nog eens bij dat je minder last hebt van lawaai, wel zo prettig als je geconcentreerd staat te koken in je keuken.

Glaswand keuken

Een andere mogelijkheid is glas als achterwand in de keuken. Dit is niet alleen praktisch tijdens het koken als er eten tegen de muur opspat, het staat ook nog eens erg stijlvol. Vandaag de dag is de keuken namelijk al lang niet meer alleen een plek om te koken. De keuken is vaak een plek waar veel tijd met familie en vrienden wordt doorgebracht. Logisch dus als je ervoor kiest om hier een echte eyecatcher te plaatsen.

De beste HR glas prijzen

Voor de beste prijzen van dubbel glas ben je bij Glasgigant aan het juiste adres! Zij verzekeren je van de laagste prijzen én de beste service. In de webshop vind je diverse uitvoeringen van dubbel glas. Dankzij de handige keuzehulp links in het menu kun je jouw zoekopdracht geheel naar wens aanpassen. Zo vind je gemakkelijk het juiste glas.

Online dubbel glas bestellen

Overtuigd van de vele mogelijkheden die dubbel glas te bieden heeft in je keuken? Bij Glasgigant is het online bestellen van dubbel glas heel eenvoudig. Kies de gewenste afmeting en plaats het product in de winkelmand. Maak vervolgens een keuze uit een van de betalingsmogelijkheden. Zij bieden je de optie om het glas af te komen halen of te laten bezorgen. De standaard levering bedraagt vijf werkdagen. Benieuwd welk soort dubbel glas het meest geschikt is voor jouw keuken? Neem gerust contact op met Glasgigant!

https://www.glasgigant.nl/