Serpentis

Wat is een autoambulance?

Wat is een autoambulance?

Een autoambulance, ook wel autotransporter genoemd, is een plateauwagen uitgevoerd met een gelaste reling van 10 cm hoog of uitklapbare en afneembare 10 cm hoge aluminium borden. Een autoambulance wordt ook vaak oprijwagen genoemd. Doordat de wielen onder de laadvloer van de autoambulance staan, kunt u de gehele breedte benutten als laadvloer voor de auto. Bent u op zoek naar een nieuwe autoambulance? Wij raden het merk EDUARD aan voor het aanschaffen van een autoambulance. Deze partij produceert al sinds 2001 autoambulances en deze worden in de tussentijds steeds verder ontwikkeld. Op het moment behoren de autoambulances van het merk EDUARD al tot het topsegment van de markt. Wilt u meer weten over de voordelen van het merk EDUARD wanneer het gaat om autoambulance? We vertellen u er meer over in deze blog.

Waarom een autoambulance van EDUARD?

De autoambulances van het merk EDUARD hebben veel verschillende specificaties. De autoambulances zijn tussen de 1,60 meter en de 2,20 meter breed en hebben een bruto laadvermogen tussen de 1350 kg en de 3500 kg. Met de handige configurator van EDUARD kunt u gemakkelijk zelf uw ideale aanhangwagen samenstellen. De honderden variaties hebben allemaal wel een aantal belangrijke kenmerken gemeen. Zo is het chassis gelast en volbad verzinkt. EDUARD zorgt voor een vlakke laadvloer door gebruik te maken van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Om de veiligheid van uw lading hoeft u zich ook geen zorgen te maken, de autoambulance beschikt over vastzetbeugels en touwhaken waarmee u het voertuig vast kunt zetten.

Autoambulance met kantelsysteem

Nog een mogelijkheid die EDUARD biedt voor zijn autoambulances is een autoambulance met kantelsysteem. Dankzij het kantelbare chassis heeft de trailer een bijzonder kleine oprijhoek. Afhankelijk van de lengte en laadvloerhoogte van de aanhanger, is deze hoek slechts tussen 4,7 en 9 graden. Hierdoor zijn deze autoambulances geschikt voor auto’s met een zeer lage wielbasis.

Meer informatie over de autoambulances van EDUARD?

Wilt u meer weten over de autoambulances van EDUARD? Neem een kijkje op de website van het merk. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u contact opnemen met de dealers van het merk. De contactgegevens van deze dealers vindt u op de website onder contact gegevens.

https://www.eduard.nl/autotransporter/