Serpentis
Image default
Bedrijven

Een betaalbare slotenzetter vinden?

Het is niet altijd even makkelijk om een betaalbare slotenzetter te vinden in Den Haag. Dit komt doordat een deel van de slotenmaker bedrijven werken met een tussenpersoon. De tussenpersoon is een ander bedrijf dat opdrachten levert aan de slotenmaker.

Tussenpersoon

Veel consumenten weten niet dat ze met een tussenpersoon te maken hebben en komen hier pas achteraf achter. Je belt het ene bedrijf om sloten te laten monteren en een ander bedrijf staat voor de deur. Op de factuur zie je vaak al het verschil in naam of op het busje dat komt aanrijden. De kosten voor de diensten van zulke bedrijven is dan ook heel hoog. Hierdoor vinden mensen het moeilijk om een betaalbare slotenzetter te vinden.

Lokale slotenmaker

Je kunt echter wel een betaalbare slotenzetter vinden door te zoeken naar de lokale slotenmaker. In Googleadvertenties en top resultaten staan geen lokale slotenmaker Den Haag bedrijven, want ze kunnen de hoge kosten hiervoor niet betalen. Ze scoren daarom wat lager en ze nemen ook geen dure advertenties af. Hierdoor zijn hun diensten betaalbaar en is een lokale slotenmaker veel goedkoper.

Een extra tip is om altijd goed op de website van de slotenmaker te kijken en zien of het een lokaal adres heeft.

jv-slotenservice.nl/

locksecure.nl/