Serpentis
Image default
Groothandel

Eenvoudig de beste Italiaanse tegels kopen voor uw tegelvloer in de keuken

Bent u op zoek naar iets unieks voor de tegelvloer in uw keuken? Dan loont het wellicht om te kijken naar het ruimte assortiment met Italiaanse tegels bij Intertegel in Dordrecht. Italië is nog steeds een van de grootste tegelexporteurs ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets! Keramische, Italiaanse tegels zijn van uitzonderlijke kwaliteit en gaan bijna een leven lang mee. Wanneer u de tegelvloer in de keuken voorziet van Italiaanse tegels, dan straalt dit stijl en klasse uit.

Maak een keuze uit de verschillende merken, soorten en stijlen

Bij Intertegel in Dordrecht heeft u keuze uit een ruim assortiment met verschillende merken Italiaanse tegels, zodat er voor iedere keuken en badkamer een tegelvloer te vinden is die voldoet aan uw wensen. Denk aan merken zoals Imola, Leo en Kronos – dit zijn niet de minste namen op het gebied van Italiaanse tegels. U heeft bovendien niet alleen keuze uit verschillende merken maar ook uit verschillende kleuren, maten en soorten Italiaanse tegels. Voor een landelijke keuken kiest u namelijk een heel andere tegelvloer dan voor de moderne keuken. Een van de andere voordelen is dat u bij Intertegel altijd verzekerd bent van de scherpste prijzen. Daarnaast worden er ook regelmatig actiepakketten en aanbiedingen opgesteld. Dat betekent kwaliteit voor een lichte prijs!

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe tegelvloer

Wilt u graag een nieuwe tegelvloer voor uw keuken bestellen, maar bent u niet in de gelegenheid om de Italiaanse tegels zelf op te halen? Geen probleem! Intertegel levert vanaf de showroom in Dordrecht tegels naar omliggende plaatsen zoals Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam en Ridderkerk. Maar ook buiten deze plaatsen bent u welkom om de mogelijkheden voor levering te bespreken. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Op de website heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen. U bent uiteraard ook welkom om te bellen en de deskundige medewerkers om hun advies te vragen.