Serpentis
Image default
Groothandel

Koop uw bakkerijbenodigdheden bij deze groothandel

Bent u als bakker op zoek naar een nieuwe leverancier voor bakkerijproducten? Vraag dan eens naar de mogelijkheden die de groothandel Van Arkel & Zn. op het gebied van bakkerijbenodigdheden aanbiedt. Deze bakkersgroothandel heeft vele producten in het assortiment die u als bakker zeker goed kunt gebruiken. U kunt hier terecht voor zowel grondstoffen als kant-en-klare producten van de beste kwaliteit. Dit bedrijf is namelijk gebrand op het leveren van het perfecte bakkersproduct voor uw bedrijf. Ze staan klaar voor iedere bakkerij in Zuid-Holland. Vanuit hun pand dichtbij de A15 en A16 kunnen ze snel met uw bestelling op weg naar de locatie van uw onderneming.

Dé leverancier voor ambachtelijke bakkerijen

De groothandel Van Arkel & Zn. levert tal van bakkerijbenodigdheden aan ambachtelijke bakkers in Ridderkerk en omstreken. U vindt hier grondstoffen en bake-off producten voor uw bakkerij of horecagelegenheid. Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw eigen brood te maken voor de gasten in uw lunchroom? Dan kunt u bij dit bedrijf verse broodjes bestellen en laten leveren op uw eigen locatie. het ambachtelijke brood dat deze leverancier verzorgt, wordt gebakken volgens een traditioneel recept met desem en de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Omdat het deeg 24 uur rijst en wordt gebakken op natuursteen, zal het smaken net als hoe een Franse bakker het ooit bedoelde.

Neem contact met deze experts op voor alle mogelijkheden

Wilt u een combinatie van grondstoffen en andere bakkerijbenodigdheden aanschaffen bij een specialistische groothandel? Als u contact opneemt met de medewerkers van dit bedrijf, heeft u de mogelijkheid om al uw vragen over de producten te stellen en een bestelling te plaatsen. Bekijk de verschillende mogelijkheden bij deze specialist nu online! Bent u een oliebollenbakker, ijsmaker of patissier? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht voor dé lekkerste basisartikelen en garnering voor uw producten.

https://vanarkelgroothandel.nl/