Serpentis
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga onder narcose voor een behandeling door deze gespecialiseerde tandarts

Als u bang bent om naar de tandarts te gaan, dan kan een behandeling onder narcose door deze tandarts de uitkomst bieden. U krijgt dan niets mee van de behandeling en de tandarts kan rustig en snel doorwerken omdat hij geen rekening hoeft te houden met een patiënt die bang is voor pijn. Een tandarts die onder volledige narcose werkt, is niet in iedere plaats te vinden. U kunt terecht bij deze tandarts in Deventer en omstreken. Hier werkt een team dat bestaat uit ervaren tandartsen, een anesthesist met assistente en uiteraard meerdere ervaren tandartsassistentes. De behandeling wordt met u doorgesproken en vervolgens wordt hiervoor een afspraak gemaakt.

Kan ik zelf een afspraak maken?

U kunt in principe zelf een afspraak maken bij de tandarts in Deventer voor een behandeling onder volledige narcose. Maar u kunt zich natuurlijk ook laten doorverwijzen door uw eigen tandarts. Deze kan dan bijvoorbeeld alvast foto’s maken en aangeven wat er naar zijn mening moet gebeuren. De narcose behandeling door de tandarts kan dan sneller worden ingepland omdat er geen screening meer hoeft plaats te vinden. Uiteraard wordt wel vooraf beoordeeld of het verantwoord is om een narcose toe te dienen. Dit gesprek vindt plaats met de anesthesist die u hiervoor een aantal vragen zal voorleggen.

Hoe zit het met de kosten van de behandeling?

Uiteraard is een behandeling onder narcose door deze tandarts duurder dan wanneer dit zonder narcose plaatsvindt. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, dé tandarts voor inwoners uit Deventer en omstreken, kunt u een kostenopgave vragen voor een behandeling waarbij de tandarts u onder volledige narcose laat brengen. Deze kunt u voorleggen aan uw zorgverzekeraar zodat zij kunnen aangeven welk deel eventueel voor vergoeding in aanmerking komt. Zo weet u met welke eigen bijdrage u eventueel rekening moet houden. Overigens is het vrijwel altijd mogelijk om hiervoor een betalingsregeling af te spreken.