Serpentis
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een rondreis door Bali en Java de pracht van ’s werelds grootste eilandenstaat ontdekken

Een rondreis naar een ander continent, zoals bijvoorbeeld naar Sri Lanka met uw kinderen, maakt u niet zomaar ieder halfjaar. Daarom wilt u optimaal voorbereid zijn én een onvergetelijke bestemming kiezen. Een wel heel bijzondere bestemming is Indonesië. De archipel telt meer dan 17.000 eilanden en mag zich de grootste eilandenstaat ter wereld noemen. Bent u benieuwd naar de hoogtepunten ervan? Dan kiest u voor een rondreis door Bali en Java, twee van de bekendste eilanden die elk gekenmerkt worden door natuurpracht en tal van culturele bezienswaardigheden.

Een geheel naar uw wens georganiseerde rondreis door Bali en Java

Een tot in de puntjes geregelde rondreis door Bali en Java boekt u bij Original Asia, dé specialist in Aziëreizen. De reisspecialist stelt op zijn website een kant-en-klaar programma voor een luxe privérondreis voor, maar het staat u eveneens vrij om uw reis helemaal zelf samen te stellen. Dit doet u met behulp van de beschikbare bouwstenen. Heeft u speciale verzoeken? De reisspecialist staat bekend om zijn maatwerk en stuurt u graag een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Een rondreis door Sri Lanka met kinderen

Original Asia is bovendien een reisbureau waar u ook aan het juiste adres bent voor tot in de puntjes georganiseerde familiereizen, zoals de rondreis door Sri Lanka met kinderen. U reist op een aangenaam tempo, verblijft in comfortabele familiekamers en rekent op een programma waarin natuur en cultuur perfect met elkaar in balans zijn. U reist per minibus en met eigen chauffeur/gids, zodat u zich tijdens uw reis werkelijk waar nergens zorgen over hoeft te maken.

Droomreizen voor avonturiers en rustzoekers

De reisorganisatie staat bekend om zijn oog voor detail en mag inmiddels bogen op jarenlange ervaring en een zeer breed partnernetwerk. Of u nu dus kies voor een rondreis door Bali en Java, een rondreis door Sri Lanka met kinderen of een andere reis naar het Aziatische continent, u kunt erop rekenen dat u er als avonturier of juist rustzoeker een droomreis boekt.