Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Geef je klanten de optimale behandeling

Als je je klanten succesvol wil behandelen, moet je ervoor zorgen dat alles tot het detail goed geregeld is. Uw service moet natuurlijk goed zijn, maar iets wat ook enorm kan bijdragen bij de totale ervaring van de behandeling, is de juiste behandelstoel

Waarom is de juiste stoel belangrijk?

Een behandeling moet voor iedereen zo perfect mogelijk gaan. De juiste behandelstoel hoort hier bij, want dit kan enorm bijdragen aan hoe succesvol de behandeling voor u, en voor u bezoeker gaat. Een goede stoel kan in elk gewilde positie gezet worden, waardoor ongeveer elke vorm van behandeling mogelijk is, van pedicure tot lichaamsbehandelingen. Wat ook nog mooi is meegenomen, is dat een goede stoel ook een bepaalde luxe uitstraalt. Een versleten stoel, die niet fijn zit, maakt de behandeling voor uw patiënt of klant een stuk minder prettig. De stoelen zijn in wit en zwart direct uit voorraad leverbaar, maar zijn ook beschikbaar in 250 andere kleuren, waardoor het perfect jouw behandelkamer in kan en niet hoeft te vloeken met de andere kleuren aanwezig in deze ruimte. 

Welke stoel past bij mij?

De juiste stoel vinden is nog makkelijker gezegd dan gedaan. De website van Bellezi kan je al een heel stuk helpen, omdat het duidelijkheid schept over voor wat voor soort behandeling welke stoel precies bestemd is. De foto’s laten per stoel zien hoe deze positioneerbaar is, zodat je kan zien of de stoel geschikt is voor de ruimte waar jij hem in wil plaatsen. Door een brochure aan te vragen, krijg je op je mail alleen nog maar meer informatie over de precieze stoel waar je dit van heb gevraagd. Ook kan je via de site een afspraak maken voor de showroom in Delden, waar je de stoelen zelf kan testen, zodat je zelf kan zien en voelen welke stoel geschikt is voor jouw situatie. 

Heb je vragen? Dan kan je op de website een telefoonlijn vinden waarmee je zowel kan bellen als Whatsappen. Ook is de e-mail van Bellezi hier te vinden, zodat je ook buiten Bellezi’s werktijden alsnog ergens met je vragen terecht kan. 

 

https://www.serpentis.nl/