Serpentis
Image default
Vakantie

Glamping in Kroatië

Ben je al eens in Kroatië geweest? Nee? Dan weet je niet wat je mist. Maar gelukkig kun je daar deze zomer verandering in brengen. Ga toch naar een glamping in Kroatië!

Aantrekkelijk vakantieland

Als vakantieland heeft Kroatië alle troeven in handen: de uitgestrekte Kroatische kustlijn heeft de mooiste stranden die je jezelf maar kunt voorstellen. Voor natuurliefhebbers zijn er ruige berglandschappen met een unieke flora en fauna en het land telt alles bij elkaar meer dan duizend eilanden, waarvan een groot deel onbewoond. Is er een mooiere plek voor een picknick?

Op het water in Kroatië

Niet iedereen ziet vakantie als dé tijd om aan het strand te liggen. Sommige mensen zitten liever op het water dan aan de kant. Van zeilen tot waterskiën, in Kroatië kun je je hart ophalen als het gaat om watersport. Oh, en kijk ook eens onder het wateropppervlakte. Scuba-duikers zijn enthousiast over de prachtige duikplekken. Vooral wrak- en grotten-duiken zijn enorm populair.

Culiniair Kroatië

De liefde gaat door de maag. Dat geldt vaak ook voor toeristen. Ook je smaakpapillen komen in Kroatië helemaal aan hun trekken. De gerechten met vis- en schaaldieren zijn nergens mee te vergelijken. En dan heb je de typische Kroatische gerechten nog niet geproefd. De Kroatische keuken is erg veel beïnvloed door andere culturen en is dus een soort melange van invloeden. Probeer vooral de peka-gerechten eens.

Kamperen in weelde: Glamping

Om alles uit je vakantie in Kroatië te halen is glamping de perfecte accommodatie-vorm. Je verblijft in een luxe lodge of safaritent. Je verblijf is van alle gemakken voorzien. Eigenlijk is het een soort hotelletje, maar dan op een (top-)camping. Glamping in Kroatië, dat is genieten van luxueus kamperen in een land waar je zeker nog eens naar terug wilt keren.

Op Glampings.com zijn de beste aanbieders van glamping-accommodaties handig bij elkaar gebracht. Daardoor heb je in een paar kliks de perfecte glamping-vakantie geboekt en kan de voorpret beginnen.

https://www.glampings.com/