Serpentis
Image default
Bedrijven

Hallenbouw is maatwerk.

Er zijn in ons land uitstekende constructiebedrijven met veel expertise in huis op het gebied van hout-, staal- en betonbouw.

Een voorbeeld van zo’n firma is Molenschot. Oorspronkelijk Belgisch (Balen), maar vanwege de goede reputatie groeide het aantal klanten in Nederland en werd een tweede kantoor geopend in Best. Een staalconstructie begint altijd met een gedetailleerd ontwerp. Na een kennismakingsgesprek waarin alle wensen en ideeën van de klant ter sprake komen, geeft Molenschot advies in de vorm van een plan. Alle mogelijkheden worden daarin verwerkt en het is vervolgens aan de klant om wel of niet akkoord te gaan.

Bij het ontwerpen van het nieuwe bedrijfspand wordt gebruikgemaakt van calculatie- en rekensoftware. Hierbij gaat het om technische gegevens, maar ook om sfeer. Molenschot vindt het belangrijk dat het gebouw de identiteit van het bedrijf ademt. Het gaat erom dat de gebruikte materialen, vormgeving, indeling en uitstraling aansluiten op datgene waar de klant en zijn bedrijf voor staan. 

We zeiden het al, er zijn meer bedrijven op het gebied van industriebouw. Waarom zou u dan kiezen voor Molenschot? Dit zijn de pluspunten:

  • u krijgt gegarandeerd een industrieel pand op maat;
  • er wordt u een vaste contactpersoon toegewezen bij wie u met al uw vragen terecht kunt;
  • Molenschot heeft alle deskundigheid in huis: ontwerp,  inkoop, bouw en afwerking;
  • uw persoonlijke aanspreekpunt houdt u gedurende het gehele traject op de hoogte van de vorderingen;
  • vooraf krijgt u de definitieve factuur waarbij scherpe prijzen gelden oftewel ook op financieel vlak weet u precies waar u aan toe bent;
  • de Molenschot medewerkers hebben ruime ervaring, ze werken snel en netjes en hanteren daarbij moderne machines en gereedschappen;
  • er worden alleen maar duurzame, toekomstbestendige panden afgeleverd;
  • de bedrijfsgebouwen die Molenschot bouwt voldoen 100% aan de NEN-ISO 9001 en VCA normen en voorschriften.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met deze controlelijst kunnen bouwbedrijven aantonen dat ze verantwoord, veilig en professioneel werken. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. ISO verwijst naar de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/