Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten bij het verkopen van je huis in Den Haag

Ga je jouw huis verkopen in Den Haag? Er zijn heel veel punten waar je rekening mee moet houden. Bij het verkopen van een huis kan je gemakkelijk een makelaar inschakelen. Let op dat een makelaar niet alles voor je regelt en dat je zelf ook echt nog een hoop moet doen. Wij vertellen je graag wat die dingen zijn, zodat je goed voorbereid bent.

1. Een onderhoudsbeurt plegen Als je je woning verkoopt, wil je uiteraard zo veel mogelijk geld verdienen. Het is dan ook lastig om een goede verkoopprijs af te spreken. Gelukkig helpt een makelaar je hier altijd bij. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet te laag of te hoog inzet. Daarnaast is het een aanrader om nog een laatste onderhoudsbeurt te plegen aan de woning. Zo kun je bijvoorbeeld alles nog even goed poetsen en kleine gaatjes in de muren opvullen of schilderen. Zo ziet het huis er meteen een stuk mooier en beter uit, waardoor de koper uiteindelijk denkt dat het huis meer waard is.

2. Goede foto’s, filmpjes en informatie Een huis verkopen Den Haag is niet makkelijk. Het is dan ook verstandig om ook online je huis goed voor de dag te laten komen. Het huis verkopen in Den Haag kan namelijk gemakkelijk via het internet, zoals via Funda. Laat mooie foto’s en video’s maken waardoor je huis er prachtig uitziet.

3. Maak goede afspraken met de makelaar Als je een huis gaat verkopen dan wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Maak daarom goede afspraken met de makelaar en spreek vaste contactmomenten af. Zo weet je zelf wat je te wachten staat, waardoor je een goed beeld krijgt van wanneer je weer een update kan verwachten.

https://www.deblooisvastgoed.nl/