Serpentis
Image default
Toerisme

Hotel Amsterdam, van der Valk

Staat er voor u een tripje naar Amsterdam op de planning? Dan zijn er genoeg plekken om de hoofdstad te leren kennen. Of u nu op zoek bent naar ontspannende uitjes, actie of een cultureel tripje, alles kan in Amsterdam. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Rijksmuseum waar u meegenomen wordt in het verhaal van Nederland, van de Middeleeuwen tot nu. Of ga naar het centrum van Amsterdam en ontdek het ‘Achterhuis’ waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog haar dagboek schreef.

Wilt u samen met de familie of met zijn tweeën wandelen? Dan is een rondje door het Vondelpark een gezellig activiteit tussen het groen. Daarnaast kunt u wandelen via de grachten langs prachtige gebouwen en herenhuizen. Tot slot, er zijn oneindig veel gezellige restaurants en bars in deze stad te vinden!

 

Uitzicht over de Amstel 

Kunt u geen genoeg krijgen van Amsterdam of wilt u deze stad nog leren kennen? Dan is een verblijf in Hotel Amsterdam-Amstel ideaal. Ontdek de stad en blijf vervolgens overnachten in één van de moderne hotelkamers van Valk Amsterdam. Verspreid uw verblijf over een aantal dagen en u hoeft niks te missen van deze bruisende stad. Geniet voordat u start met uw tour door Amsterdam van een uitgebreid ontbijt in het hotel. Met de diverse bezienswaardigheden in de stad kunt u Amsterdam leren kennen als een echte local. Alle bijzondere gebouwen en de prachtige Amsterdamse grachten zijn absoluut de moeite waard om te bezichtigen! Daarnaast kunt u in het hotel genieten van heerlijke gerechten met een Amsterdamse touch. Sluit de dag af met een drankje in de gezellige hotelbar Moqum. Met een onvergetelijke overnachting in Amsterdam Van der Valk hotel aan de Amstel is uw verblijf een gegarandeerd succes. Maak uw bezoek in het hotel net zo uniek als de stad zelf!

https://www.vandervalkamsterdam.com/