Serpentis
Image default
Bedrijven

Kies voor een ervaren partner bij de verloren was methode

DB Sourcing is uw partner in manufacturing! DB Sourcing is de specialist in de uitvoering van het complete inkoopproces bij industriële producties. Kies voor een betrouwbare partner voor het volledige productieproces van metalen producten. DB Sourcing is een betrouwbare partner met veel grote bedrijven als klant, dit danken ze aan de hoogwaardige kwaliteit en dienstverlening. U kunt hier rekenen op de hoogst haalbare kwaliteit en beste service van inkoop tot aan het productieproces.

Verloren was methode!

Verloren was methode is een veel gebruikte manier van gieten. Verloren was gieten verloopt zorgvuldig en stap voor stap. Hierbij wordt er als eerste een matrijs gemaakt, hier wordt de was in gespoten. Dit kan bijvoorbeeld een aluminium of stalen mal zijn, geheel naar eigen wens. Het resultaat van het te gieten eindproduct is een exacte replica. Vervolgens wordt aan het wasmodel een keramische laag toegevoegd. Dit wordt in zijn totaliteit in de oven gelegd, zodoende smelt het omhulsel. Vervolgens blijft de keramische vorm over, deze gebruikt kan worden als eindproduct. Dit productieproces wordt ook wel de verloren was methode genoemd.

Reken op een professioneel productieproces!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor aluminium spuiten of verloren was gieten? Aluminium spuitgieten is een hoogwaardige methode om onderdelen van hoge kwaliteit te produceren. De beste gietmethode kiezen kan in overleg met DB Sourcing. Aluminium spuitgieten is een veelgebruikte methode, dit mogelijk is tegen een interessante prijs.

DB Sourcing staat voor u klaar!

DB Sourcing is al vele jaren lang een betrouwbaar partner. Dit bedrijf heeft veel grote gerenommeerde bedrijven als vaste klant, maar juist ook kleine bedrijven zijn van harte welkom! Deskundigheid en professionaliteit zijn hier nog van oudsher belangrijk. Vraag gerust eens wat de mogelijkheden zoal zijn vraag advies bij andere vraagstukken.