Serpentis
Image default
Eten en drinken

Koffiebar op locatie huren

Koffiebar huren op locatie

Een groots evenement. Verassing voor je collega’s. Of gewoon omdat het kan. Wil jij een koffiebar huren op locatie? Geef alles uit handen. Bij Koffiebarhuren.nl weten ze wat lekkere koffie is. Lekkere koffie en prachtige latte art. Gemaakt door een goede barista.

De mobiele koffiebar

Er is ruime keuze in bars. Een vintage look. Of ga je voor een nette witte bar. Alles is mogelijk. Ook een oude Piaggio of Bernelli zijn beschikbaar! Het enige dat nodig is, is stroom. Voor de rest hoef jij niets te doen. Hoe gemakkelijk is dat? Een datum, tijd en locatie is voldoende. De op en afbouw wordt geregeld. Vervolgens krijgen jouw gasten of collega’s heerlijke koffie.

Koffiebar huren op locatie is duurzaam

De koffie van Bar Company is duurzaam gemaakt. Van kweken tot branden. Van vervoer tot bereiding. Alles in het kader van duurzaam. Andere maken vaak gebruik van plastic en niet duurzame koffiebonen. Dit behoort nu tot het verleden. Een duurzaam karakter en lekkere koffie. Jij kan jezelf als bedrijf onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. Bovendien krijgen jouw gasten ook nog eens heerlijke koffie. Wat wil een mens nog meer?

Barista power

De barista’s worden intern opgeleid tot specialisten. Zij maken de beste espresso’s. Zetten de heerlijkste cappuccino’s. Maar dat is niet alles. Wat dacht je van prachtige latte art? Mooie figuren in het melkschuim. Dit is echt een ware kunst. Denk je nu nog van, nee dit is het niet. Wist je dat je ook jouw bedrijfslogo op de koffie kan zetten? Zelfs je eigen foto of selfie op de koffie kan zetten? Niet? Nu wel dus. Met een geavanceerde 3D printer is het mogelijk. Upload je foto of logo. Laat de barista zijn werk doen. En voila, je heerlijke cappuccino met eigen logo of foto. Erg goed voor promotiedoeleinden.

https://www.barcompany.nl/