Serpentis
Image default
Groothandel

Koop jouw knarsbitje of hockeybitje bij deze webshop

Ben je op zoek naar een hockeybitje, knarsbitje of andere soorten gebitsbescherming? Bij Gebitsbeschermers.nl vind je diverse merken bitjes in allerlei soorten kleuren. Zij hebben dus altijd het perfecte bitje voor jou! Deze experts zijn onderdeel van OLD Sports. OLD Sports heeft al meer dan honderd jaar ervaring hebben als sport speciaalzaak. Je kunt dus uitgaan van deskundig advies.

Een passend hockeybitje

Bij deze webshop vind je mooie bitjes die jouw gebit beschermen tijdens het hockeyen. Een hockeybitje van deze webshop is helemaal te verstellen zodat ze precies goed zitten. Er word namelijk een gebruiksaanwijzing meegestuurd waardoor jij het bitje helemaal op maat kunt maken. Let bij het bestellen wel op de maat van het hockeybitje. Kinderen tot en met tien jaar passen een junior hockeybitje, kinderen van elf jaar en ouder moeten een senior formaat aanschaffen.

Een bitje dat de gevolgen van tandenknarsen voorkomt

Heb jij last van tandenknarsen? Dit is een veel voorkomende aandoening. Men doet het vaak onbewust. Het knarsen van tanden heeft echter negatieve gevolgen. Het veroorzaakt slijtage aan je tanden en het vervelende knarsende geluid zorgt voor een verstoorde nachtrust. Door langdurig en hevig tandenknarsen kunnen er zelfs kaakgewrichtsklachten optreden. Gebruik daarom een knarsbitje. Door het gebruik van een knarsbitje kunnen je tanden elkaar niet raken en voorkom je de negatieve effecten van tandenknarsen.

Ga eens langs of neem contact op

Op deze webshop vind je altijd de gebitsbescherming waar je naar op zoek bent. Twijfel je echter tussen verschillende merken? Of weet je niet welk bitje het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt ook langskomen in de winkels in Arnhem en Utrecht om persoonlijk advies te krijgen. Ga gerust eens langs in de winkels of neem contact op met de specialisten. Vind het hockeybitje of knarsbitje dat bij jou past!