Serpentis
Image default
Dienstverlening

Laat Scope 8 en 10 inspecties uitvoeren door een specialist

Beschikt u over elektrotechnisch materieel? Dan zult u deze van tijd tot tijd moeten inspecteren. Scope 8 en Scope 10 zijn voorbeelden van inspecties die verbonden zijn aan elektronisch materieel. Wat zijn deze inspecties nu eigenlijk en wanneer moeten ze worden uitgevoerd? Een Scope 8 inspectie richt zich op de laagspanning van een systeem. Bij Scope 10 gaat het juist om de brandveiligheid van uw installatie. Deze inspecties worden doorgaans periodiek uitgevoerd bij de meeste bedrijven. Dat is ook iets wat aangeraden wordt. Op deze manier garandeert u de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast komen uw bedrijfsprocessen niet in gevaar door onveilige systemen. Maar door wie laat u dergelijke inspecties uitvoeren? Omega Inspectie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Scope 8 en Scope 10 inspecties. Hier weet u dus zeker dat de inspectie op betrouwbare wijze worden uitgevoerd.

Zorg ervoor dat de installaties aan de normen voldoen met een Scope 8 of 10 inspectie

Met een Scope 8 of Scope 10 inspectie zorgt u ervoor dat uw installaties aan de geldende normen voldoen. Stel dat iemand hier geen rekening mee houdt, dan kunnen er achteraf calamiteiten optreden. Daarnaast is het een zeer kostbaar om een elektronisch systeem achteraf aan te passen om het wel te laten voldoen aan de normen. Dit is de reden dat Omega Inspectie installatietekeningen kan beoordelen. Zo weet u zeker dat u een veilig systeem in gebruik neemt. De specialisten van dit bedrijf zien niets over het hoofd!

Wanneer zijn Scope 8 en Scope 10 inspecties nog meer nodig?

Soms moeten Scope 8 en 10 inspecties uitgevoerd worden voor een verzekeringsmaatschappij. Dit kan een verplicht onderdeel zijn als u een verzekering wilt afsluiten. Bij verzekeringen voor elektronische systemen is het zelfs verplicht om een Scope 10 inspectie te laten uitvoeren. Wilt u weten of en hoe u een Scope 8 of 10 inspectie kan laten uitvoeren? Neem dan eens contact op met Omega Inspectie. Zo kunt u alle mogelijkheden met een specialist bespreken.