Serpentis
Image default
Bedrijven

LDH: voor advies en installatie van LED verlichting retail, kantoor, industrie, VvE en automotive

Ben jij lid van een Vereniging van Eigenaren? Jouw VvE is er vast van op de hoogte dat de overstap op Led verlichting een structurele ontwikkeling is en niet zomaar een hype of trend is. Het complete appartementencomplex voorzien van Led lampen levert een aanzienlijke besparing op. Allereerst zal de energierekening een stuk lager uitvallen. Een Led lamp heeft een bijzonder lange levensduur en dit betekent dat ook de vervangingskosten omlaag gaan. Tegelijkertijd vergt een Led lichtplan een basisinvestering die gemiddeld genomen iets hoger uitvalt in vergelijking met reguliere verlichting. Ervaring leert echter dat de winst niet alleen op de lange termijn, maar zeker ook op de middellange termijn concreet wordt. Onder de basisinvestering valt bijvoorbeeld de installatie van de nieuwe lampen. Als je voor Led Design Holland kiest, weet je zeker dat deze kosten binnen de perken blijven. Led Design Holland doet alles in eigen beheer. Het personeel is ervaren, gediplomeerd en werkt snel. Je zult tips krijgen over armaturen met slimme sensoren en over passende kleurtemperaturen.

Zoek je een partner op het gebied van LED verlichting bedrijfshal? Led Design Holland is op de hoogte van de laatste Led ontwikkelingen en deelt die kennis graag met jou. Als je Led Design Holland inschakelt, word je van A tot Z begeleid. Je krijgt één vast contactpersoon toegewezen. De communicatie verloopt open en eerlijk. Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig naar wat andere VvE’s van Led Design Holland vinden? Terecht! Bijzonder tevreden zijn de leden van VvE ’t Spanjaardsgat Breda. Er werd voor de bewoners een 40% besparing gerealiseerd. Het in de Led lampen geïnvesteerde geld is binnen 3 jaar volledig terugverdiend. VvE Trademark in Oosterhout is uitermate tevreden over de permanente energiekostenreducering van 82%. Per jaar wordt 18.982 kWh verbruikt. Op www.leddesignholland.nl vind je meer aansprekende voorbeelden.

Led Design Holland is een firma die in veel branches werkzaam is.  Van automotive tot industrie en van kantoren tot Retail. Moderne Led lampen zijn voor ieder bedrijf geschikt. Wil je weten van Led Design Holland voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. De klantenservicemedewerkers staat je graag te woord.

https://www.leddesignholland.nl