Serpentis
Image default
Bedrijven

Milieu bewuste promotie met karton display

Zoals je misschien wel weet is karton een van de makkelijkste en milieuvriendelijkste manieren om later te recyclen. Door gebruik te maken van gerecycled materiaal kunnen duizenden bomen, water en energie bespaard worden. Draag dus jouw steentje bij aan het milieu door gebruik te maken van een karton display.

 

Geen plastics display meer

Naast dat een plastic display heel slecht is voor het milieu, ziet het er ook nog eens een stuk minder aantrekkelijk uit. Daarbij kun altijd maar kiezen voor een beperkt aantal maten. Naast dat je minder keus hebt in hoe groot de display wordt, is het ook nog eens helemaal niet aantrekkelijk om naar te kijken. Als je toe bent aan iets anders neemt het veel plek in, in de berging en het is ook nog eens ontzettend duur vergeleken met een kartonnen display.

 

Karton display is de betere optie

Met een kartonnen display kun je letterlijk alle kanten op. Een karton display kun je precies zo laten maken hoe jij het wilt hebben. Om het een stuk aantrekkelijker te maken kun je de opmaak volledig personaliseren naar eigen wensen. Zo zou je bijvoorbeeld meerdere producten op dezelfde display kunnen etaleren. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Ben je het display zat, dan kun je het heel makkelijk opbergen. Ze nemen niet veel plaats in beslag en zijn makkelijk te vervangen. Door op de display te verwerken dat het een milieubewuste optie is zullen klanten dit onthouden en je winkel associëren met duurzaamheid!

https://endlessbranding.com/karton-display/