Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Niet langer meer in je eentje voetballen? Lees dan gauw verder!

We maken het allemaal wel eens mee. Het is dé perfecte dag om te gaan voetballen. Het weer zit mee, het gras is net gemaaid en het doel nodigt uit om jouw perfecte schoten te ontvangen. Je zit alleen met één probleem: er is niemand met wie je kunt spelen. Je belt je vrienden of kennissen op of zij zin hebben om een balletje te trappen, maar tevergeefs. Wat nu? Het is zonde om deze kans onbenut te laten en maar weer op de bank te gaan zitten. Gelukkig ben je deze blog tegengekomen. Wij gaan jou vertellen hoe jij het voetballen in je eentje nog leuker maakt en eigenlijk helemaal niemand anders meer nodig hebt. Lees dus gauw verder!

Oefening baart kunst

Het is natuurlijk niet ideaal om je eentje in te gaan voetballen. Elk schot dat naast of over het doel vliegt, moet je helaas zelf ophalen en je krijgt niet echt weerstand van een keeper of verdediger of iets dergelijks. Toch moet je het van de positieve kant bekijken! Dit is namelijk dé kans om jouw techniek te verbeteren. Zet een paar pionnetjes uit of probeer wat tegen een muur aan te passen met je verkeerde been. Als jij de volgende keer weer met iemand speelt, staan ze versteld van wat jij allemaal hebt geleerd toen je zelf bezig was! 

Attributen?

Graag wijzen we je ook nog even op iets anders. Zoals je net las, bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld tegen een muur aan te spelen om je pass- en aannametechniek wat te verbeteren, maar hier bestaan ook wat nieuwe attributen voor. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een voetbal rebounder, zie je dat deze de ballen die jij aanspeelt, perfect terugkaatst. Je kunt op deze manier net als bij een muur je pass- en aannametechniek verbeteren, maar je kunt bijvoorbeeld ook eens kijken hoe je reflexen zijn. Hoe harder jij de bal naar de rebounder speelt, hoe harder deze terugkomt. Jij dan binnenkort de koning van de reflexen en dat zelfs zonder dat iemand je daarbij heeft geholpen! 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/