Onuitputtelijke mogelijkheden met kunststof

Een groen dak installeren

Groendak cassettes combineren ontwerpvrijheid met een economische installatie van een groendak. Ze kunnen perfect gemonteerd worden om een prachtige tuin te bouwen op een plat of een licht hellend dak. Er is geen speciaal gereedschap nodig om de groendak cassettes te plaatsen en ze worden in een paar minuten geassembleerd. Groendak cassettes zijn eenvoudig van ontwerp en maken gebruik van een standaard plantmethode die een gemakkelijk onderhoud en reparatie mogelijk maken.

Een groendak is energiebesparend

De groendak cassettes kunnen direct op het afdichtingssysteem geplaatst worden en bieden zo bescherming tegen Uv- en thermische schommelingen. De extra bescherming met groendak cassettes kan de levensduur van het waterdichtingssysteem verdubbelen of verdrievoudigen. Andere voordelen van een groendak zijn onder meer de lagere verwarmings- en koelingskosten.

PE rijplaten

Naast de traditionele stalen rijplaten kun je nu ook PE rijplaten kopen. De kunststof rijplaten zijn gemaakt van polyethyleen, zijn 100% ecologisch en volledig recyclebaar. Dankzij het innovatieve systeem van de PE rijplaten kun je zelf toegangen mogelijk maken via moeilijk berijdbare plaatsen. Of het nu gaat om vaste of mobiele toegangen, je kunt ze vanwege hun lager gewicht gemakkelijker verplaatsen. Je kunt ze ook als tijdelijke oprit gebruiken omdat ze het gewicht van je voertuig gemakkelijk kunnen weerstaan.

Kunststof buizen

De snelle ontwikkeling van de industrie leidt tot de geleidelijke vervanging van traditionele materialen door nieuwe. Een polycarbonaat buis kopen zou vroeger nooit bij u opgekomen zijn. Maar u moet niet twijfelen om een polycarbonaat buis kopen te overwegen

Kunststof buizen zijn geleidelijk aan de standaard geworden voor het leggen van pijpleidingen. Van alle soorten plastic buizen, zowel in hun uiterlijk als in hun mogelijke toepassingsgebieden, vallen transparante buizen op.

Bijzondere kenmerken van polycarbonaat buizen

Een polycarbonaat buis kopen die transparant is zal direct opvallen omwille van de optische eigenschappen. Net als bij alle andere soorten bouwmaterialen zijn de belangrijkste eigenschappen van deze producten echter hun sterkte, verwerkbaarheid en weerstand tegen invloeden van buitenaf.

https://www.kunststofforte.nl/
Tags: , ,