Serpentis
Image default
Meubels

Originele wandlamp nodig?

Een plafondlamp bestel je tegenwoordig gemakkelijk bij directlampen.nl. Het complete assortiment kun je online bewonderen aan de hand van duidelijke foto’s en beschrijvingen. De vermelde prijzen zijn inclusief btw. De bezorging is kosteloos. Is het pakket gearriveerd en ga je de lamp vandaag ophangen? Hierbij stap voor stap hoe je dit het beste kunt doen:

-sluit allereerst de stroom af (en controleer of je de goede groep hebt uitgeschakeld!);

-bevestig de plafondbeugel (die wordt bij de lamp geleverd) bij het lichtpunt;

-sluit de lamp aan op de stroom;

-bevestig de lamp aan de beugel;

-werk het snoer weg met een kabelgoot.

 

Speciale aandacht verdienen de volgende wandlampen. De Leitmotiv Plate is een magneet spiegellampje met eindeloos veel mogelijkheden. De lampjeshouder is te verplaatsen en zo kun je diverse sferen creëren. Voor het spiegeltje geeft ‘ie veel licht, op z’n kop subtielere stralen. De Plate is leverbaar in oud roze, grijs, okergeel en zwart. Het ontwerpersteam van Anne Lighting heeft met de Fjordgard een echt kunststukje afgeleverd. Het wandlampje is naar alle richtingen toe flexibel. Het zwarte frame kun je bewegen, het lampenkapje zelf ook. De Fjordgard is vervaardigd van duurzaam staal en heeft de volgende afmetingen: lengte 57 cm, diepte 57 cm, diameter kap 8,5 cm en hoogte kap 17 cm. Speels is de uitstraling van de Steinhauer Tarda. Deze meer-lichts wandlamp doet denken aan een bloem met vijf knoppen. Hij is gemaakt van zwart staal. In de kapjes van gerookt glas zijn LED lampjes geïntegreerd. Op het armatuur zit een ingebouwde dimmer.

 

Vind je het aanbod lampen overweldigend en lukt het je niet een keuze te maken? Geen probleem, de klantenservice van Direct Lampen zit klaar om je op weg te helpen. Op maandag tot en met donderdag kun je tussen 09.00 en 17.00 uur bellen met 055 – 58 22 856. Een mailtje sturen wordt ook op prijs gesteld, gebruik hiervoor info@directlampen.nl.

https://www.directlampen.nl