Serpentis
Image default
Bedrijven

Partyboot Amsterdam

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest? Partyboot Amsterdam is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige BBQ, een heerlijk vers bereid buffet of een zittende borrel, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. U bent bij Event op het water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord! Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een uniek uitzicht en van uw gezelschap! 

We hebben in Amsterdam verschillende partyboten tot onze beschikking. Alle boten zijn uniek en verschillend van elkaar. Dat maakt ons aanbod divers en uniek. De varende evenementenlocatie in Amsterdam heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek. Ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties.

Partyboot

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest organiseren wat Covid-19 proef is in Amsterdam, Rotterdam of elders in Nederland? Dat kan bij Event op het Water! We hebben acht varende toplocaties met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een lekkere vers bereide BBQ, bij ons bent u aan het juiste adres! Partyboot huren is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Partyboot Rotterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend borrelen in Rotterdam? Boek bij ons een boot, stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht. Met een partyboot in Rotterdam heerlijk genieten van het prachtige uitzicht van de Maas en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam hebben een groot buitendek waarbij u met mooi weer kunt genieten van het zonnetje, een borreltje, een hapje en een heerlijk windje. Wij hebben ook verschillende BBQ-arrangementen. Van een standaard BBQ-arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en de beste vis. Vers van de slager. Zijn sommige gasten vegetarisch of heeft u andere wensen? Geen probleem wij hebben een groot aanbod. Op onze website kunt u ook zien welke allergenen alle arrangementen bevatten om te voorkomen dat uw gasten onwel worden. Want service staat bij ons bovenaan. Ons motto is: wij willen alleen maar tevreden klanten, voor minder doen we het niet.

https://eventophetwater.nl/