Serpentis
Image default
Marketing

Radio commercial door de professionals van Murekla

Radio commercial door de professionals van Murekla

We hoorden op het nieuws dat de investeringen in adverteren op de radio aanzienlijk gestegen waren. Nou, dan zal het wel goed werken, dacht ik. Daarom besloot ik me hier maar eens in te verdiepen en rond te vragen binnen mijn netwerk. Want hebben al meer mensen eens geïnvesteerd in een radio commercial, en wat waren de effecten daar van?

Veel zakenpartners van me vertelden dat een radiospot ontzettend bijdraagt aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Daarom besloot ik ook te adverteren op de radio. En dat deed ik tegen lage kosten met behulp van de professionals van Murekla.

Hoe werkt dit dan?

Ik was voorafgaand aan het proces echt ontzettend benieuwd, want hoe gaat dat allemaal precies? En wat speelt allemaal een grote rol? De medewerkers vertelden ons dat de stemmenbank en de muziek beide een hele grote rol spelen. Zo is het namelijk zo dat muziek de boodschap die je wilt overbrengen, versterkt. Dat is immers ook het doel van de commercial!

Je doorloopt gedurende het proces de volgende stappen:

  1. Script schrijven
  2. Voice-over kiezen uit de uitgebreide stemmenbank
  3. De muziek en de voice-overs uitkiezen en produceren in de eigen studio van Murekla.
  4. Ten slotte is het tijd voor de daadwerkelijke productie van de radio commercial, spannend! Nu wordt precies uitgevoerd wat in een eerdere fases bedacht is

Kosten van een radio commercial

Wist je dat de kosten van een radio commercial helemaal niet zo hoog hoeven zijn als je zelf denkt? Je kunt al voor €350-, een radiojingle laten maken die geschikt is voor een lokale uitzending. Wanneer je liever een landelijke radio commercial wil laten maken, is dat al mogelijk vanaf een bedrag van maar €1250-,.

Voor de exacte prijs en voor meer informatie over inkoop van reclame zendtijd raad ik aan om contact op te nemen met de medewerkers van Murekla. De kosten zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren.

Een prachtige commercial

Het is een prachtige commercial geworden waar we ontzettend trots op zijn! Wil je nou ook zo’n radio commercial laten maken en op die manier de naamsbekendheid van je bedrijf laten toenemen? Neem dan zeker eens contact op met de medewerkers van Murekla om de mogelijkheden te bespreken. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos, zo hebben wij ervaren. De raden dit bedrijf zeker aan! Neem dus vooral een kijkje tussen het werk van Murekla en ervaar het zelf.

 

https://murekla.nl