Serpentis
Image default
Bedrijven

Schakel een mediator in Hilversum in

Zit je in een conflict verwikkeld en heb je daar professionele hulp bij nodig? Schakel dan direct een mediator in Hilversum in. Mediation Voor Jou kan jou helpen bij het oplossen van het conflict zonder dat er een slepende juridische procedure bij komt kijken. Je kunt voor veel diverse conflicten bij deze mediationpraktijk terecht maar ook als je op zoek bent naar een mediator voor een scheiding in Amsterdam.

Ervaren mediator voor jouw scheiding

Bij een scheiding is het verstandig om een mediator in de arm te nemen. Een scheiding is een zware periode waarbij veel belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden. Als je bijgestaan wordt door een ervaren mediator, wordt dit proces een stuk makkelijker. Je komt samen tot goede en duidelijke afspraken waarmee je weer verder kunt.

Mediation Voor Jou als scheidingsmediator

  • Collectief van mediators met elk hun eigen specialisme
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak
  • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators
  • Bereikbaar van 8:00 tot 20:00, ook in het weekend
  • korte en overzichtelijke trajecten
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand

Mediator of advocaat?

Voor een scheiding kun je zowel een mediator als een advocaat inschakelen. Het voordeel van een mediator is dat het een stuk goedkoper is dan een advocaat en de slepende juridische procedure die kan volgen. Bij een mediator heb je gemiddeld zo’n 3 tot 6 gesprekken nodig om tot een goede oplossing te komen waarbij het conflict opgelost wordt.

Schakel een mediator in

Neem direct contact op met Mediation Voor Jou als je een mediator in wilt schakelen. Er kan al op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Bij deze mediationpraktijk wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing voor jouw conflict gezocht.

https://mediationvoorjou.nl/