Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Vier leuke activiteit voor op jouw gewenste locatie!

Vind jij het ook moeilijk om een geschikte activiteit te bedenken voor jouw familiedag of verjaardag? Op een gegeven moment kan de inspiratie natuurlijk op zijn en dan komen er geen ideeën meer naar boven. In deze blog helpen we je een handje door een aantal activiteiten te behandelen, die je op jouw gewenste locatie kan doen met vrienden of familie. Lees dus gauw verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is in jouw omgeving!

 

Lasergamen

Creëer een beetje actie in de groep en schakel elkaar uit tijdens een potje lasergamen. Tijdens een potje lasergamen kun je elkaar testen op tactiek en snelheid. Dit is perfect voor jonge mensen die zin hebben in actie. Deze activiteit is goed toe te passen voor zowel kleine als grote groepen. In veel gevallen kunnen er namelijk een hoop deelnemers meedoen. 

 

Karten

Een andere activiteit met een hoop actie is karten. De leeftijdsgrens licht echter iets hoger bij het karten, omdat je hiervoor minder soepel hoeft te zijn. Je moet alleen het lef hebben om het gas aardig in te trappen. Daarnaast moet je tactisch zijn in het kiezen van de momenten waarop je accelereert en stuurt. 

 

E-chopper huren

Een E-chopper huren is een passievere activiteit. Dit is geschikt voor iedere leeftijd, met een rijbewijs. Het voordeel van een E-chopper is dat je lekker je eigen route kan uitstippelen. Een E-chopper kan je gemakkelijk op iedere locatie huren bij Bubbelbal.nl. Zij leveren de E-choppers op de gewenste locatie. 

 

Bowlen

Een andere passieve activiteit is bowlen. Dit kan je ook doen met vrijwel iedere leeftijdsgroep. Je moet wel geduld hebben met een grotere groep, aangezien je steeds moet wachten op jouw beurt. Tussendoor kan je gelukkig wel genieten van een hapje en een drankje, terwijl je bijpraat met elkaar. 

 

https://www.bubbelbal.nl/