Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Weet je geen verjaardagscadeau? Kijk hier eens naar!

Als je dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een gepast verjaardagscadeau voor iemand die binnenkort jarig is. Je wilt dit jaar niet weer terugvallen in die afgezaagde parfums en chocola, maar echt iets geven wat wordt onthouden en wat er toe doet. Gelukkig heb je deze blog gevonden. We geven je hier een aantal ideeën om op de eerstvolgende verjaardag met een enorm origineel cadeau aan te komen. Jouw cadeau zal lang blijven hangen!

Geef iets persoonlijks!

Chocolade en parfum is zo weinigzeggend. Als jij ervoor kiest om te luisteren naar de jarige Job of jarige Jet, is de kans best groot dat je al iets kunt bedenken. Wellicht hebben ze een bepaalde interesse in een bepaald vakgebied. Kijk eens naar een goed boek dat hierop aansluit of een leuke cursus die ze wellicht kunnen volgen. Weet je niets? Kijk eens naar wat gepersonaliseerde cadeaus. Een leuke mok met een foto van de jarige is erg leuk, maar ook zijn posters, fotoboeken en bijvoorbeeld gepersonaliseerde kussenslopen erg geliefd.

Versiering?

Nu horen we je denken: ‘versiering? Wat moet iemand daarmee?’. In de eerste instantie zal je gelijk hebben. De meeste mensen beschikken, helemaal wanneer ze jarig zijn, over het algemeen over genoeg slingers en ballonnen. Maar wat als we je vertellen dat je je eigen slingers kunt ontworpen. Een slinger ontwerpen doe je gemakkelijk en snel online. Het is natuurlijk het leukst om hier een beetje grappig mee om te gaan. Drinkt iemand veel bier? Kies ervoor om een slinger te ontwerpen die zegt: ‘Hoe heb jij nog steeds dorst?’. Gepersonaliseerde slingers blijken uit onderzoek enorm goed te bevallen als cadeau. Overweeg dit daarom eens bij de eerstvolgende verjaardag!

 

https://www.slingershop.nl/