Serpentis
Image default
Bedrijven

Dakbedekking Assen

Riet op uw dak? Vraag Zwols op uw dak

Op een boerderij of landhuis staat riet natuurlijk het allermooist. Riet geeft uitstraling en warmte. Riet straalt authenticiteit uit en doet ons terugdenken aan vroeger. Riet is een natuurlijk kwaliteitsproduct. Maar u heeft ontdekt wat voor een project het is om uw hele dak met riet te bedekken. Daar gaat u zelf niet aan beginnen. Maar wat dan? Welke dakdekker kunt u zo’n klus toevertrouwen? Het antwoord is simpel: Zwols is dé dakdekker Assen en verre omstreken die u moet hebben, niet alleen voor het leggen, maar ook voor het onderhoud. Want dat zit bij deze dakdekker Assen onder één dak.

Goede bescherming

Riet geeft net zo’n goede bescherming als dakpannen, tegen regen, wind, hagel, sneeuw en zon. Maar u kunt zich voorstellen dat riet wel lijdt onder bepaalde extreme weersomstandigheden. Daarom is het verstandig om uw dakbedekking Assen en omgeving regelmatig te laten controleren, preventief. Daarmee voorkomt u mogelijk grotere schade. Uw dakdekker Assen neemt ook dat graag voor zijn rekening. Voor u alweer een zorg minder.

Dak ontmossen

Ook ontstaat er mos op uw rieten dak. Verder kunnen zich bladeren en dennennaalden tussen het riet nestelen. Deze vervuiling kan op zich niet zoveel kwaad, hoewel regelmatig schoonmaken wordt aanbevolen. Echter: het riet op uw dak gaat daardoor minder lang mee. Dakbedekking Assen kunt u dus het beste eens laten inspecteren door uw dakdekker Assen.

Nieuwbouw of bestaande bouw

Het maakt voor deze dakdekker niet uit of het gaat om nieuwbouw of bestaande bouw dakbedekking Assen. Als u bijvoorbeeld een ouder huis koopt, waarvan het dak erg slecht is, is riet een prachtige en duurzame oplossing, zeker als u kiest voor regelmatig onderhoud. Vraag eens een vrijblijvende offerte op bij deze dakdekker Assen, en laat u verrassen.

http://www.zwols.nl/