Serpentis
Image default
Bedrijven

Eigen webshop beginnen? Vergeet etiketten niet!

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om te gaan ondernemen. Je hebt een product gevonden waarvan jij je niet kunt voorstellen dat jouw toekomstige klanten hier ook niet laaiend enthousiast van worden. Je start vanuit huis je eigen webshop. Wat geweldig en wat zul je trots op jezelf zijn. Je zet je dromen om in actie en gaat ondernemen.

Ondernemen

Natuurlijk komt er bij het ondernemen een heleboel op je af. Je moet je handel gaan inkopen en op zoek gaan naar afnemers. En als dit gelukt is, dan ben je al een heel eind op weg en is de laatste fase aangebroken. Je gaat je product afleveren bij je klant. En ook al is er geen fysiek contact, zodra jouw product op de mat valt of door de bezorger wordt afgegeven, laat je een eerste indruk achter bij jouw klant. Daarom is het belangrijk om ook hier aandacht aan te besteden. Zorg ervoor dat jouw pakketje opvalt. Ga je etiketten kopen, vergeet dan deze details niet.

Pakket op laten vallen? 

Wil je dat jouw pakket opvalt, gebruik dan ronde etiketten. De ronde vorm geeft jouw pakket een sierlijke en verzorgde uitstraling. Hiermee laat je zien dat je oog voor detail hebt. Ook de visuele uitstraling van jouw product is een belangrijke klantervaring.

Je kunt jouw poststuk zo fraai maken als je wilt, helemaal in de stijl van jouw bedrijf. Gebruik je fluorescerende kleuren in je logo, laat de rode, gele, groene of oranje kleur dan terugkomen in de ronde etiketten. Ook dit kleine detail zal de koper opvallen. Maar mocht je liever voor wit neutraal willen kiezen, dan kan dat ook. De witte ronde labels zijn er in het wit, wit met glans en transparant. Je hebt zelfs een enorme keuze in de grootte van je ronde etiketten. De kleinste versie heeft een diameter van 10 mm en de grootste etiketten zijn 118 mm. Voor elk pakket is er dus het juiste etiket.

Etiketten kopen?

En ga je etiketten kopen, let dan ook op de eigenschappen van het etiket. Het is belangrijk dat je etiket hittebestendige lijm heeft en geschikt is voor alle laser-, inkjet- en offsetprinters en kopieerapparaten. Wil je een extra stijlvolle uitstraling, dan kun je ronde etiketten kopen met verticale matting. Hierdoor lijkt het alsof je etiket op linnen is afgedrukt. Dit staat niet alleen chic, maar verbetert ook de leesbaarheid. En wil je de ronde etiketten liever op de rol aanschaffen, dan zijn deze ook beschikbaar.

Jij weet vast alles over jouw product. Ik kan je op mijn beurt veel vertellen over het belang van de juiste etiketten. Door de juiste etiketten te gebruiken, kun je jouw producten er aantrekkelijker uit laten zien en een unieke, stijlvolle uitstraling geven die de verkoop kan vergroten.