Serpentis
Image default
Mobiliteit

De goedkoopste uitvaartverzekering vinden kan soms tegenvallen, welke opties heb je allemaal!

Ben jij op zoek naar de goedkoopste uitvaartverzekering? Hoewel begrafenissen of andere uiteindelijke uitgaven meestal niet expliciet worden gedekt door een levensverzekering, zijn de kosten een van de redenen dat veel ouderen een polis willen kopen.

  • Het is niet ongewoon om begrafenissen en begrafenissen te zien die $8.000 – $10.000 of meer kosten deze dagen. Dat is een grote hoeveelheid contant geld. Als de ouderen het niet aan de kant kunnen zetten, willen ze hun kinderen of kleinkinderen ook niet met deze kosten opzadelen. En zo veel senioren, of hun kinderen, zoeken een senior levensverzekering. Dit is een manier om deze kosten te plannen door een maandelijkse betaling te doen.

Wat is een senior levensverzekering?

Senior levensverzekeringen, ook wel definitieve onkostenverzekeringen genoemd, zijn meestal kleinere levensverzekeringen met een nominale waarde voor het hele leven. U kunt ze meestal kopen voor bedragen van $2.500 – $2.5000.

Waarom kun je deze beter afsluiten dan een goedkope uitvaartverzekering

Omdat de nominale waarde van de polissen kleiner is, is de verzekering over het algemeen ontspannen. Ze zijn ontworpen, door verzekeraars, om eenvoudig en gemakkelijk aan te vragen voor oudere mensen. Ze worden over het algemeen verkocht aan mensen van ongeveer 50 tot 80 jaar. Ik heb zelfs enkele polissen gezien die redelijk gezonde mensen tot 85 jaar accepteren.

De acceptatie van een uitvaartverzekering

Dit beleid stelt wel vragen over de gezondheid, maar het stelt niet veel voor. Ze zullen over het algemeen aanvragers in redelijk goede gezondheid nemen, ze bieden onmiddellijke uitkeringen bij overlijden, en meer betaalbare premies. Ik stel altijd voor dat dit soort polissen een oudere persoon in redelijk goede gezondheid dekt. Ze zullen meestal alleen vragen of de aanvrager een terminale ziekte heeft of in een verpleeghuis woont.

Gegarandeerde Acceptatie Levensverzekering

Dit beleid zal, zoals geadverteerd, alle kandidaten binnen de leeftijdsgroep accepteren. Ze moeten populair zijn omdat ik ze de hele tijd op tv zie verschijnen. Dat betekent dat de verzekerde al behoorlijk ziek kan zijn, in een verpleeghuis kan wonen of zelfs een terminale ziekte kan hebben. Als dat te mooi klinkt om waar te zijn, kan het zijn.

  • Hier is de “catch”. Ze hebben meestal een gegradueerde overlijdensuitkering of wachttijd voordat de volledige overlijdensuitkering wordt uitbetaald. Dit varieert, maar een typische polis kan niet het volledige bedrag aan de begunstigden betalen, tenzij de verzekerde gedurende 24 maanden na de inwerkingtreding van de polis overleeft. Als de verzekerde deze keer overlijdt, kan hij de premies teruggeven, soms met rente, zodat een gezin niet echt iets verliest.
  • De premies zijn meestal hoger dan de premies voor vereenvoudigde uitgiftepolissen. Daarom stel ik voor om eerst te kijken naar vereenvoudigde uitgiftepolissen. Ook de vereenvoudigde uitgiftepolissen hebben een onmiddellijke overlijdensuitkering zonder wachttijd.
https://uitvaartpolis-online.com