Easy Beauty, een professionele salon voor permanente make-up

Voor het laten zetten van permanente make-up is het aan te raden een professionele salon te zoeken die gespecialiseerd is in het zetten van permanente make-up. Een uitstekende salon voor het zetten van permanente make-up bij Breda is Easy Beauty. De salon Easy Beauty ligt in ’s Gravenmoer, tussen Breda en Tilburg. Eigenaresse Bettina heeft ruime ervaring in het aanbrengen van permanente make-up op de wenkbrauwen, ogen en lippen.

Met permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit

Wilt u er altijd mooi en verzorgd uitzien? Of heeft u geen zin meer om elke dag tijd kwijt te zijn aan het aanbrengen van uw make-up? Of misschien heeft u ongelijke of hele dunne wenkbrauwen, wilt u vollere lippen of sprekendere ogen? Dan is permanente make-up een goede uitkomst voor u. Permanente make-up is geschikt voor iedereen, ook voor mensen met een allergie voor gewone make-up. Bij het zetten van permanente make-up wordt er pigment in de bovenste huidlaag aangebracht, door middel van kleine naaldjes. Er zijn ontzettend veel kleuren pigment, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kleur. Permanente make-up is te vergelijken met een tatoeage. Er zijn echter wel verschillen. Een tatoeage wordt in een diepere huidlaag aangebracht, permanente make-up wordt aangebracht in de bovenste huidlaag. Ook zijn de pigmenten bij een tatoeage anders en wordt er bij het zetten van een tatoeage een andere techniek gebruikt. Een tatoeage blijft levenslang zitten, doordat deze diep in de huid wordt aangebracht. Doordat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt gezet vervaagt deze na 2 tot 5 jaar. Hierdoor moet permanente make-up om de zoveel jaar bijgewerkt worden.  

Permanente make-up op de lippen

Wilt u op uw lippen permanente make-up laten zetten? Maak dan een afspraak bij Easy Beauty. Op de eerste afspraak, de intake, wordt er met u besproken wat uw wensen precies zijn. We bekijken uw huidconditie en bespreken uw medische achtergrond. Ook geven we uiteraard antwoord op al uw vragen. Als duidelijk is wat precies uw wensen zijn gaan we samen de juiste kleur bepalen voor uw lippen. Als de kleur is uitgekozen wordt deze aangebracht op uw lippen. Ook wordt nu de juiste vorm bepaald. Uiteraard nemen we hier goed de tijd voor, de kleur en vorm moeten perfect bij uw gezicht passen! Bent u helemaal tevreden met het resultaat? Dan beginnen we met het zetten van de permanente make-up. Na het zetten krijgt u tips mee naar huis voor de nazorg en hygiëne.

https://www.easy-beauty.nl/
Tags: ,