Serpentis
Image default
Muziek

Een eindmusical die leuk is voor alle leerlingen

Veel kinderen vinden het leuk om mee te doen aan de eindmusical van groep 8. Natuurlijk horen niet alle kinderen hier bij, sommige vinden het namelijk heel spannend en durven het misschien niet. U kunt het voor alle leerlingen leuker en minder spannend maken door een originele eindmusical te kiezen van Het Verkeerde Beentje, waarin iedereen een passende rol heeft. Bij elke musical zitten ook verschillende soorten liedjes. Van een solo tot swingende koorliedjes, maar het kan ook een stoer rapnummer zijn. Zo heeft iedere leerling wel een leuke rol die bij hem of haar past en waardoor het nog leuker is om mee te doen.

Laat uw leerlingen schitteren op het podium

U wilt natuurlijk niets liever dan dat uw leerlingen stuk voor stuk schitteren op het podium en het naar hun zin hebben. Met een toffe eindmusical is dat zeker mogelijk. Doordat de musicals gebaseerd zijn op een kinderboek, wordt er een sterk verhaal verteld. De liedjes wisselen van stijl, maar zijn altijd ondersteunend aan het verhaal en zorgen voor een goede sfeer. Omdat deze specialist een ruim aanbod heeft om uit te kiezen, zit er altijd wel een musical tussen die perfect past bij uw klas. Kies voor een spannende musical als Flits de nieuwsjagers of ga voor Pudding Tarzan. Elke musical kunnen ze bij dit bedrijf aanpassen naar de grote van uw klas.

Een herinnering voor het leven

Op de website van Het Verkeerde Beentje kunt u van elke eindmusical een aantal liedjes beluisteren. Ook heeft u toegang tot een paar pagina’s van het script. Zo bepaalt u zelf welke eindmusical het beste bij uw groep past en hoe u iedereen meekrijgt. Dit bedrijf vertaalt leuke verhalen naar moderne musicals op maat voor kinderen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of de realisatie van een musical, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

https://www.verkeerdebeentje.nl