Serpentis
Image default
Bedrijven

Een opblaasbaar zwembad

Staan je kinderen te springen om lekker in de tuin te kunnen zwemmen? Of vind je het zelf lekker om op een hete zomerdag tot afkoeling te komen? Een opblaasbaar zwembad is er voor alle leeftijdscategorieën van jong tot oud. Sommige baden zijn zelfs speciaal gemaakt voor baby’s.

Opblaasbare zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. De ene is makkelijk op te zetten of is snel vol omdat er maar weinig water in hoeft. De andere biedt juist meer stevigheid door de metalen buizen of heeft misschien wat meer diepte. Het kan lastig zijn om te besluiten wat voor zwembad u wilt – zeker als u dit online koopt. In dit artikel helpen we u op weg met het maken van een keuze voor een opblaasbad.

Snel vol vs. groot en diep

Een eerste afweging is hoe snel u het zwembad wilt kunnen opzetten. Neemt u een klein opblaasbaar zwembad, dan is deze relatief snel vol. In de regel zullen grotere zwembaden langer duren om vol te lopen. Dit hangt er natuurlijk ook vanaf hoe u ze vult. Heeft u een buitenkraan met een slang en een relatief kleine spuit? Dan zal het langer duren dan als u hier een uitgebreidere installatie voor heeft staan.

Accessoires voor een opblaasbad

Wilt u zitjes en sproeiers in zwembad? Wilt u een luchtpomp erbij? Wilt u een frame dat extra structuur biedt of is het niet erg als de flappen af en toe omslaan en er wat water lekt? Er is heel veel mogelijk, maar het is belangrijk om u eerst te bedenken hoe u het zwembad wilt gebruiken. Is het doel voornamelijk om verkoeling te vinden in een opblaasbaar zwembad, dan volstaat in veel situaties een zwembad zonder al te veel toeters en bellen.

Voordelen van een opblaasbaar zwembad:

  • Voor elk budget is er een opblaasbaar zwembad.
  • Zeer snel op te zetten. Vaak binnen enkele minuten.
  • Intex is als fabrikant gespecialiseerd in opblaaszwembaden.
  • Kopen bij een Intex dealer = kopen met fabrieksgarantie.
  • Zeer ruim assortiment met opblaaszwembaden in allerlei vormen en maten.
https://outathome.com/nl/zwembaden/opblaasbaar-zwembad

Gerelateerde artikelen

Het hoger beroepsonderwijs

Elektrische sigaret

Welke woningaanpassingen kun je maken om langer thuis te blijven wonen