Serpentis
Image default
Bedrijven

Een persoonlijke benadering bij verloskundigenpraktijk Alblasserwaard

Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard: vertrouw op een gepassioneerd team

Vanaf de eerste echo tot en met de kraamperiode: De Bakermolen Verloskundigen is een kundig en ervaren team van vijf vaste verloskundigen die al jarenlang goed op elkaar zijn ingespeeld. Deze vijf experts staan met veel enthousiasme klaar om u te begeleiden in deze bijzondere en spannende tijd. Wilt u graag ondersteuning van vertrouwde verloskundigen, die u tijdens de spreekuren goed heeft leren kennen? Bij deze verloskundigenpraktijk Alblasserwaard bent u verzekerd van de beste hulp en ziet u altijd een vertrouwd gezicht.

Verloskundige Alblasserwaard staat klaar voor uw vragen

Maak kennis met Daniëlle, Suzan, Sabine, Priska en Petra. Zij hebben een passie voor hun vak en staan u graag bij met zorg, tips en ondersteuning bij de voorbereiding op de komst van uw baby. Bij deze verloskundige Alblasserwaard kunt u met al uw vragen terecht en de echo’s worden door de eigen verloskundige in Alblasserdam gemaakt. Woont u in Nieuw-Lekkerland en zoekt u een verloskundige Nieuw Lekkerland? In deze plaats heeft De Bakermolen een eigen praktijkruimte waar u terecht kunt voor de zwangerschapscontroles.

Een echo Alblasserdam in gezondheidscentrum Dok 11

Op elk moment kunnen de verloskundigen – die tevens echoscopist zijn – in de echokamer in Dok 11 in Alblasserdam een termijnecho maken. Daniëlle mag ook specialistische echo’s, zoals twintigwekenecho’s en groeiecho’s, uitvoeren. De echo’s hebben een hoge kwaliteit en u kunt ze op uw eigen smartphone ontvangen. Wilt u een echo Alblasserdam laten maken? Bij de intake bij De Bakermolen Verloskundigen kunt u meteen een echo verwachten, zodat u een beeld van het begin van de zwangerschap krijgt. Rond de elfde week van uw zwangerschap vindt de termijnecho plaats.

Als u een professionele en prettige benadering belangrijk vindt, dan bent u in goede handen bij deze verloskundigenpraktijk Alblasserwaard. Al generatieslang staat deze praktijk, met onder meer een verloskundige Nieuw Lekkerland, met veel liefde voor het vak klaar voor de aanstaande moeder én vader!

https://www.debakermolen.nl/verloskundige-alblasserwaard/