Serpentis
Image default
Muziek

Een workshop djembé organiseren

Ben je gefascineerd van het muziekinstrument djembé en wil je graag weten hoe je een dergelijk instrument moet bespelen? Dan is het organiseren van een workshop djembé een uitstekend idee! De enthousiaste muziekliefhebbers van Dununba komen graag bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze langs om jou en je familie of vrienden van alles te leren over het bespelen van de Afrikaanse djembé. Gedurende de workshop djembé swing jij samen met je mededeelnemers mee op de muziek en leer je zelf stap voor stap alle kneepjes van het bespelen van dit instrument.

Kies voor een arrangement

Wil je graag een workshop djembé volgen, maar heb je zelf geen ruimte beschikbaar om een workshop te organiseren? Geen zorgen, je hebt bij Dununba nog steeds de mogelijkheid om de djembé te leren bespelen tijdens een workshop. In dat geval kies je gewoon voor een van de vele arrangementen die dit bedrijf aanbiedt. Ze werken samen met diverse restaurants door heel Nederland, waar je een workshop djembé kunt volgen en vervolgens kunt lunchen of dineren. Zo leer jij djembé te spelen én geniet je van heerlijke gerechten. Dat is toch de ideale activiteit?

Maak een keuze en vraag een offerte aan

Ga jij voor een workshop djembé bij jou thuis of op een andere locatie naar jouw keuze? Vraag via de contactgegevens op de website van Dununba dan direct een vrijblijvende offerte aan en weet waar je aan toe bent. Kies je toch liever voor een van de vele arrangementen die dit bedrijf aanbiedt? Selecteer dan de stad van jouw voorkeur en bekijk de mogelijkheden voor een workshop djembé in die stad via de website. Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met dit bedrijf via de contactgegevens op de website. Ze staan jou graag te woord over de swingende workshops die ze verzorgen!

https://dununba.nl/