Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Geniet van je moderne fauteuil

Van luxe meubel voor de nouveau riche tot een meubel dat in vrijwel geen woonkamer meer ontbreekt; de fauteuil heeft zich opgewerkt tot favoriet meubelstuk voor vele Nederlanders. Wie voor een rustig interieur kiest, komt vaak bij moderne fauteuils uit. 6 redenen om te kiezen voor dit pronkstuk!

 

1. Zitgenot

Het belangrijkste aan een fauteuil is natuurlijk comfort. Het betekent letterlijk luie stoel en dan is het erg belangrijk dat je zo lekker mogelijk zit. Aangezien een ieder daarin zijn eigen smaak heeft, is het verstandig goed te testen of jij gaat voor harde of zachte zitting, een diepe of ondiepe zit, wel of geen armleuningen, et cetera.

 

2. Rust in huis

Strakke lijnen en lichte kleuren; het zijn kenmerken van moderne fauteuils. En past dus perfect als je niet te veel drukte in huis wenst. Doordat contrast wordt aangebracht met neutrale kleuren als wit, grijs, zwart- en bruintinten, wordt de uitstraling van de fauteuils niet te kil.

 

3. Trendy

Het minimalistisch karakter van moderne meubels, doet ze perfect passen in woontrends als Minimalistisch Modern en Maritiem, waarbij de behoefte aan rust terugkomt in het interieur. 

 

4. Meer dan een fauteuil

Het comfort van de fauteuil heeft zich geëvolueerd in versies met nog meer gemak, zoals de relaxfauteuil. Met al zijn verstelbare functies heeft deze fauteuil 2.0 woongenot een extra dimensie gegeven. 

 

5. Een ruime keuze

Door de grote populariteit van moderne fauteuils hebben stylisten van alle toonaangevende merken zich uitgeleefd op dit ‘pronkstuk van de woonkamer’. Omdat de verschillende merken weer hun eigen signatuur hebben, is er binnen deze woonstijl nog een grote diversiteit aan keuzes.

 

6. Perfect te combineren

Moderne fauteuils passen niet alleen in 100% moderne inrichtingen, maar kunnen ook aan fraaie twist geven in combinatie met andere woonstijlen … zoals landelijk of industrieel. Contract in stijl laat je fauteuil vaak nog beter uitkomen!

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/