Serpentis
Image default
Eten en drinken

Haribo: de wereldbekende beer

De legendarische goudbeer van Haribo dateert origineel al uit 1922. Hoewel de beer in der loop der jaren de nodige veranderingen heeft ondergaan, is het nog steeds een echte klassieker in het Haribo-assortiment. Vandaag de dag heeft het berensnoepje vele andere snoepfiguurtjes als metgezel erbij gekregen. Van harde tot zachte snoepjes, Haribo heeft het allemaal. Ze zijn ook stuk voor stuk verdraaid lekker, zo lekker dat je ze eigenlijk allemaal geproefd moet hebben.

Welk Haribo snoep is jouw favoriet?

Haribo kersen, perziken trekdrop, smurfen, zoute bommen of witte muizen, heb jij al een favoriet? Er is zoveel snoepgoed van Haribo dat het nog wel eens lastig kiezen kan zijn om een snoepje de titel lievelingssnoep te geven. Voor de twijfelkonten onder ons is er niets aan de hand. Er zijn namelijk ook heel veel mixen met allerlei verschillende snoepsoorten in één bak! Zo heb je in een keer allerlei snoepjes in huis. Ben je een fruitig type en kies je voor overheerlijke aardbeien of winegums? Of komen de drop manen voor jou als ultieme winnaar uit de bus? Voor de echte snoepkonten is het mogelijk om een silo te bestellen. Hier zitten maar liefst 150 snoepjes in! Ideaal voor een evenement en wat dacht je van kinderfeestjes? Kinderen maak je helemaal blij met een leuk snoepzakje vol Haribo snoepjes. Kortom, met Haribo sla je nooit de plank mis, je kunt er alle kanten mee op.

Snoepen maar

Echte Haribo fanaten hebben liever gister dan vandaag hun snoep in huis. Bestel daarom jouw Haribo snoep bij Candyonline. Dan ben je er zeker van dat jouw snoeptrommel binnen no time weer is aangevuld. In de meeste gevallen wordt het snoepgoed namelijk binnen 24 uur geleverd. Heb je vragen over een Haribo artikel of over een bestelling, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers vertellen je alles over de mogelijkheden, het assortiment en geven je met alle plezier aanvullende informatie. Zeker weten dus dat jij een goede beslissing maakt waar je optimaal van geniet. Wij wensen je alvast veel snoepplezier bij deze reusachtige online snoepgoedwinkel!

https://www.candyonline.nl/brands/haribo/

Gerelateerde artikelen

Voordelen van het toevoegen van verschillende meloenen aan uw dieet

Andijvie Aardappel Ovenschotel

Douwe Egberts koffieautomaat