Serpentis
Image default
Bedrijven

Kat plast in huis

Kat plast in huis

Uw kat plast in huis? Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wat die redenen dan ook zijn, het is buitengewoon vervelend dat uw kat plots de kattenbak mijdt en in huis plast. Ook als de hond plast in huis is er iets aan de hand. Wat u in elk geval meteen kunt doen is een bezoek brengen aan DierenzaakXL. Die hebben ongeacht de oorzaak vrijwel altijd de oplossing in huis. Het is toch al de moeite waard juist zaken te doen bij DierenzaakXL. Zo krijgt u producten vanaf 49 euro gratis thuis bezorgd en betaalt u nooit de hoofdprijs voor de kwalitatief uitstekende producten. Voorts krijgt u steeds het beste advies. En bestelt u vandaag voor 20.00 uur, dan hebt u de volgende dag uw bestelde producten al in huis.

Plasgedrag van uw kat kan verschillende oorzaken hebben

De hond plast in huis of de kat plast in huis. Dit kan verschillende oorzaken hebben of te maken hebben met gedragsproblemen. Als we kijken naar medische redenen dan kunt u denken aan een blaasontsteking, blaasgruis, nierproblemen of suikerziekte. Is de oorzaak medisch van aard, breng dan altijd een bezoek aan de dierenarts.

Zo neemt de stress snel af bij uw kat

Het ongewenste plasgedrag kan ook te maken hebben met stress. Dit kan het geval zijn als er recent een verhuizing plaats heeft gevonden. Ook de aanwezigheid van nieuwe katten in de buurt kan stress veroorzaken. Ondertussen is bewezen dat Feliway kan helpen de stress bij uw kat te reduceren. U zult merken dat door gebruik van Feliway katten de stress afneemt en wellicht is het wel meteen gedaan met het plassen van katten in huis. Wat betreft de katten, soms kan ook de kattenbak het probleem zijn en is bijvoorbeeld iets simpels als een hoge of lage instap het probleem.

https://dierenzaakxl.nl/