Serpentis
Image default
Bedrijven

Kinderopvang Het Kevertje in Utrecht

Woon jij in Utrecht of omstreken? Ben je op zoek naar een kinderopvang? Een plek dat voor een veilige en prettige opvang van je kind zorgt? Zoek dan niet verder, want je zit helemaal goed bij Het Kevertje. Wij zijn een kinderopvang in Utrecht die centraal gelegen is. Waar in Utrecht je ook woont, wij zijn makkelijk bereikbaar. Dus als jij een veilige en vertrouwde opvang voor je kind zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een omgeving waar kinderen zich thuis voelen, plezier maken en dingen leren.

Kinderopvang in afstemming met jou

Om vastigheid voor de kinderen te creëren werken we bij ons kinderopvang met een vast team aan personeel. Iedereen is minimaal 3 dagen in de week werkzaam. Daarnaast is al ons personeel zeer deskundig en pedagogisch opgeleid. Zo kunnen we voor de juiste opvang voor jouw kind zorgen. Deze opvang wordt daarnaast altijd in afstemming met jou gedaan. Ieder kind is immers anders en vraagt mogelijk om een andere aanpak.

Twee groepen, voor baby’s en peuters

Kinderen worden in onze kinderdagverblijf in twee groepen opgesplitst. De ene groep heet de baby groep en is voor kinderen van circa 10 weken tot 2 jaar oud. De andere groep noemen we de peutergroep en is voor kinderen van 2 jaar oud tot 4 jaar oud. Hierdoor spelen de kinderen met leeftijdsgenootjes en kunnen we activiteiten op de groep afstemmen.

Kleinschalige kinderopvang in Utrecht

  • Vertrouwde omgeving
  • Goede beveiliging, met onder meer een vingerscan en camerabewaking
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Ervaren en opgeleide medewerkers
  • Vast team
  • Dagindelingen en activiteiten
  • Kosten inclusief voeding en luiers

Kom gerust kennismaken

Benieuwd naar onze peuterspeelzaal? Kom gerust kennismaken. Neem nu contact op voor een afspraak voor 030 233 282 3, of vul het contactformulier op de website in.

https://www.hetkevertje.nl/