Serpentis
Image default
Bedrijven

Maak je huis winter klaar

Wil jij dat jouw huis er weer leuk uitziet met de winter? Dan is het tijd om wat leuke woondecoraties toe te voegen aan het interieur. Op die manier heb je namelijk binnen een mum van tijd een gezellige warme sfeer in huis. Daarom hier wat tips voor een fijne warme sfeer in huis voor de koude winterdagen.

Kaarsjes

Kaarsen zijn echte sfeermakers. Zorg dus voor genoeg kaarsjes in huis. Het geeft ook nog eens extra warmte af. Het leuke is dat je met kaarsen leuke kleuraccenten kun aanbrengen in huis. Zo krijg je wat variatie. Wat in de winter verder nog belangrijk is, dat is de rest van de verlichting. Alleen maar grote lampen, zorgen niet voor een gezellige sfeer. Zorg dus voor sfeerverlichting.

Winterdecoraties

Niets zo leuk als een winterdecoratie maken en aan de wand bevestigen. Wat kan je zoal gebruiken in een winterdecoratie? Dat hangt natuurlijk helemaal af van jouw eigen creativiteit. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een mooi stuk oud hout, sneeuw uit een spuitbus, wat hulst… Het is maar net wat jou een wintergevoel geeft.

Warme elementen zoals woonplaids

Een huis voelt al snel een stuk warmer aan als je gebruik maakt van woonplaids. Het zorgt eigenlijk op twee manieren voor warmte. Met een plaid heb je letterlijk meer warmte en het heeft een warme uitstraling.

Poncho’s en pantoffels

Zorg ook dat je het zelf lekker warm hebt in huis. Er zijn heerlijke poncho’s te koop. Het fijne is dat je ze makkelijk over je trui kunt dragen. Je hoeft je er niet voor om te kleden dus. Pantoffels zijn onmisbaar in de winter. Pantoffels geven een heerlijk warm gevoel aan de voeten en ze zijn extra fijn als je geen vloerverwarming hebt. Een koude vloer is echt niet fijn. Snel die pantoffels aan dus.

Schuur

Vergeet niet dat er in de winter ook sneeuw kan komen. Dat betekent dat het handig is om in de schuur een goede sneeuwschuiver te hebben en om strooizout te hebben. Zo kun je als het nodig is, de paden rondom jouw huis vrijhouden van sneeuw. Valpartijen zijn er om te voorkomen.

https://www.ecuafina.nl/nl/ponchos/