Serpentis
Image default
Toerisme

Overnachten in Twente

Overweeg je een weekendje of midweek met je geliefde in Twente door te brengen? Goed plan, want Twente heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne, romantische tijd met zijn tweetjes. Bezoek samen een mooi museum, bezichtig kunst en bediscussieer tot de late uurtjes wat je gezien hebt. Huur een fiets en verken het bijna oneindige netwerk aan fietsroutes door de natuurgebieden, Nationale Landschappen of Nationale Parken. Of maak een ontspannen wandeling over een van de vele historische landgoederen. Kom tot rust op een terrasje en geniet van ambachtelijke streekproducten. Dat is Twente.

Een verblijf in Twente is goed voor je ziel. In deze regio lijkt de tijd wat langzamer te verlopen en schakel je als vanzelf terug in een lagere versnelling. De Tukker lijkt op het eerste gezicht misschien wat nors, maar je zult al snel merken dat gastvrijheid ons in het bloed zit. Daardoor wordt je verblijf nog prettiger.

In Twente is een groot aantal hotels te vinden waar je prima kunt overnachten. Maar soms heb je zin in iets anders dan een standaard hotelkamer. Wat dat betreft is Twente een schot in de roos, want je kunt in Twente overnachten in allerhande ongebruikelijke accommodaties.

Zo kunnen de liefhebbers van de sterrenhemel vanuit hun bed genieten van een vrij uitzicht op de nachtelijke hemel. Voor wie eigenlijk nooit had willen opgroeien is slapen in een boomhut een droom die kan uitkomen. Maar ook wie zich eens goed wil laten verwennen zit goed, bijvoorbeeld bij de Spa boerderij in Nutter. En wil je genieten van een stukje ouderwetse nostalgie? Dan boek je toch een paar nachten in een oude boerderij?

Wat het ook is waar je voorkeur naar uitgaat, in Twente kun je overnachten zoals jij dat wilt. Kijk op www.visittwente.nl voor het uitgebreide aanbod aan lokale accommodaties. Het is tijd voor Twente, dus boek  vandaag nog je volgende verblijf.