Serpentis
Image default
Toerisme

Lekker overnachten in Overijssel

Een van de grote voordelen van het leven in een klein land als Nederland is dat je eigenlijk overal naartoe kunt. Stap in de auto en in een paar uurtjes ben je er. Zelfs als je vanuit de Randstad naar de oostgrens wilt, want in hooguit twee uurtjes rijden ben je al in Overijssel.

En waarom niet? ’s Ochtends vertrekken, een dagje naar een van de aantrekkelijke bestemmingen en ’s avonds weer terug naar huis. Bijvoorbeeld voor een mini-citytrip naar één van de Hanzesteden, een bezoek aan een museum van faam of een dagje in een attractiepark. Gegarandeerd dat je een leuke dag hebt.

Maar of het echt zo relaxt is om in één dag heen en weer te rijden, dat is maar de vraag. Het is toch veel prettiger wanneer je alle tijd hebt om alles maximaal op je te laten inwerken? Boek daarom ook eens een overnachting in Overijssel, zodat je meer tijd hebt om helemaal tot rust te komen en te genieten van de ontspannen sfeer en de relaxte lifestyle die in Overijssel zo normaal is.

Overijssel heeft overnachtingsmogelijkheden voor iedereen, of je nu het liefste in een luxe vijfsterren-hotel zit, heel basic op de camping of in een schattige B&B. En wat te denken van een overnachting op een van Overijssels vele landgoederen?

Om het zoeken naar een fijne plek te vergemakkelijken biedt www.visitoost.nl een overzichtelijke lijst overnachtingsmogelijkheden in alle prijsklassen. Met de handige filters selecteer je de accommodaties op de voor jou belangrijkste dingen. Zo is het heel eenvoudig om alleen de plekken te selecteren waar ook de hond welkom is, of de overnachtingsmogelijkheden aan het water.

Heb je de perfecte overnachtingsplek gevonden? Dan boek je jouw overnachting gewoon direct bij de aanbieder. Zien we je snel?