Serpentis
Image default
Bedrijven

Shutters in Amsterdam

Ik heb laatst shutters in Amsterdam gekocht bij Shutter Stunter! In dit blog vertel ik waarom en hoe deze shutters me bevallen.

 

Pottenkijkers

Goed, ik ben dus onlangs verhuisd. Mijn nieuwe huis is echt heel mooi en luxe maar ik had één ding nog niet: shutters voor mijn ramen. Ik woonde eerst vrij hoog dus nu ik een huis had waar iedereen naar binnen kan kijken, besefte ik me pas hoeveel mensen er langs komen. En dat ze ook nog eens allemaal naar binnen kijken! Echt, waar halen ze het lef vandaan.

 

Goed advies en een uitgebreid assortiment

Ik ben dus uiteindelijk bij Shutter Stunter terecht gekomen. Hier kun je niet alleen shutters voor jouw woning in Amsterdam krijgen, maar ook als je in Den Haag, Eindhoven, of Utrecht woont. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en ze geven echt zeer goed advies.

 

Eindelijk privacy

Nadat ik mooie shutters heb uitgezocht, had ik ze vrij snel in huis. Ze werden eerst helemaal ingemeten, wat heel fijn was. Mijn huis is nu eindelijk helemaal van mij, zonder dat jan en alleman naar binnen aan het kijken is. Ik heb nu echt woongenot!

http://shutterstunter.nl