Serpentis
Image default
Bedrijven

SouthOrd lockpick tools

Southord is altijd al een belangrijke speler geweest in de lockpick wereld. Ze zijn een van de grootste leveranciers ter wereld voor lockpicking artikelen.

 

Slotenmakers

Vooral veel slotenmakers maken ook gebruik van deze artikelen om sloten te kunnen openen. Bij lockpicking ligt de nadruk op het schadeloos openen van sloten.

Dit is een ware kunde waar je echt veel voor beoefenen om dit te kunnen. Alleen de slotenmakers met een echte liefde voor hun vak hebben deze vaardigheid zich eigen gemaakt.

 

PXS-14 Lockpick set van SouthOrd

Het komt eigenlijk vooral door de PXS 14 lockpick set dat dit merk zo bekend is geworden. Deze lockpickset is namelijk de meest verkochte set ter wereld.

Naar mijn idee komt dit vooral omdat de set niet al te duur is en de lockpicks voldoende mogelijkheden geven. Er zitten namelijk best een aantal verschillende lockpicks in die goed kan gebruiken voor verschillende lockpicking technieken.

 

Extra voordelen van de PXS 14

Bovendien krijg je er ook een rubberen handvaten bij wat erg handig is omdat je met lockpicking toch veelal in dezelfde positie met je handen zit. Dan kan het snel gaan irriteren wanneer je de lockpicks niet goed vast kan houden.

Helemaal als je grote handigheid kan het erg vervelend zijn om met zulke kleine gereedschapjes te werk te moeten gaan. De bewegingen die je moet maken zijn ook heel klein dus je moet echt geduldig en precies te werk gaan.

De rubberen handvaten zijn de zeker een voordeel omdat ze wat meer houdt vast geven. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je iets minder feedback krijgt van het slot. Het rubber dempt namelijk een beetje de feedback die je voelt door het metaal van de lockpick.

Normaal met een lockpick van metaal voel je het precies wanneer je tegen een metalen pin aandrukt. Metaal op metaal geleid beter de kleine schokbewegingen die je binnen in het slot voelt.

 

Lockpick gun

Voor de rest heeft southord ook veel andere leuke lockpick gereedschap artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de lockpick gun.

Dit is eigenlijk een gereedschap dat heel erg lijkt de handmatige lockpicks maar dan automatiseert het het proces een beetje. Vooral voor mensen die net beginnen kan dit dus erg makkelijk zijn.

https://lockpicks.nl/winkel/lockpick-set/southord-slimline-22-stuks/