Serpentis
Image default
Vakantie

Vakantie vieren in eigen land aan de kust kan bij vakantiepark Sollasi

Wil je vakantie vieren in eigen land, het liefste vlakbij de kust en in een omgeving waar veel te doen is? Dan kunnen wij je de omgeving van Noordwijkerhout en Noordwijk aanraden! Deze kustplaatsen liggen in Zuid Holland en zijn verrijkt met een prachtig groot strand.

Een leuk en compleet ingericht vakantie huisje in Noordwijkerhout kan je huren bij Sollasi. Bungalowpark Sollasi verhuurt 4 persoons en 6 persoons bungalows die ruim zijn opgezet en voorzien zijn van een leuke inrichting. Je kan bij je vakantiehuisje heerlijk in de tuin genieten, elk huisje heeft een ruime (omheinde) tuin. Naast de bungalows is er een mooi en modern complex met 2 persoons studio’s. Deze studio’s zijn van alle gemakken voorzien en zijn luxe ingericht. De studio’s op de begane grond hebben een terras, de studio’s op de verdieping hebben een balkon.

Het bungalowpark ligt op een steenworp afstand van het strand. Dit strand, Langevelderslag genaamd, bereik je via een adembenemend mooie route door de duinen. Voor de opgang van het strand ligt een zeer groot parkeerterrein en een bewaakte fietsenstalling, waar je je auto of fiets tegen betaling kan parkeren.   Naast de opgang van het strand ligt een leuke, ruime speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen klauteren op de toestellen, graven in het zand en spelen met water. Van 1 september tot 1 juni mogen honden loslopen op het strand van Langevelderslag.

Genoeg vertier voor jong en oud

Het Sollasi vakantiepark bij Noordwijk ligt direct naast het Oosterduinse meer. Dit grote meer zorgt voor veel vertier. Voetballen, kajakken, roeien of wandelen, het kan hier allemaal. Ook kan je een lekker drankje nuttigen of een hapje eten bij Como & Co of MAMA. Je geniet hier van een prachtig uitzicht over het meer.

Naast het strand en het Oosterduinse meer biedt de omgeving ongelofelijk veel. Meerdere kleine dorpjes en grote steden in de buurt zijn het bezoeken meer dan waard. Het Rijksmuseum in Amsterdam bezoeken, het Mauritshuis en het Binnenhof in Den Haag bekijken, slenteren over de singels in Leiden of winkelen in Haarlem.

Ook kan je de Keukenhof en de bollenvelden bewonderen, prachtige fiets- en wandelroutes maken of leuke uitjes met je kinderen maken naar Madurodam, de Linnaeushof, Duinrell of Kidszoo.

Zeker weten dat je hier een geweldige vakantie zult beleven!

 

https://www.sollasi.nl/