Serpentis
Image default
Bedrijven

Vertrouwelijk coach Delft

Vertrouwelijk coach Delft

Bent u op zoek naar een coach, omdat u in de knoop zit met uzelf? In dat geval bent u bij mij op de juiste plaats. We leven tegenwoordig in een jachtige maatschappij. Een maatschappij alwaar veel mensen met zichzelf in de knoop zitten. Dat is natuurlijk hartstikke tragisch, want iedereen wil natuurlijk een gelukkig leven leiden. Wij kunnen u echter helpen, zodat u weer op het goede pad terecht komt. Het kan dan gaan om zeer veel verschillende problemen. Heeft u bijvoorbeeld stress? Voelt u zich ongelukkig? Zit u zeer veel in uw hoofd? Een vertrouwelijk coach Delft helpt u graag verder.

Coaching Rijswijk

Ook als u woonachtig bent in Rijswijk, kan coaching Rijswijk echt een verademing zijn. Maar niet alleen met psychische problemen kunnen wij u helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag wil stoppen met roken. Roken is een zeer hardnekkige verslaving. Een verslaving waar veel mensen tegenaan lopen en waar ze moeilijk van af kunnen komen. Het is niet alleen zeer ongezond, maar ook nog eens duur. Met coaching Rijswijk kunnen we er echter voor zorgen dat u van uw rookverslaving af komt. Veel mensen beseffen namelijk niet dat een rookverslaving voornamelijk in uw hoofd zit. Wij kunnen u helpen om van deze verslaving af te komen.

Lotte gras: 1 op 1- coaching

Lotte Gras is een uitstekende coach die u met verschillende problemen kan helpen. Een belangrijk voordeel is dat u de coaching ook vanuit huis kunt doen. Daarbij kunt u denken aan een persoonlijke 1 op 1 coaching via internet. Maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om langs te komen. Dit is mogelijk wanneer u bijvoorbeeld in de buurt van Delft te wonen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijner om face-to-face met iemand te praten.

https://lottegras.com/