Serpentis
Image default
Dienstverlening

Vind de trouwringen die bij jullie passen

Als je gaat trouwen met de liefde van je leven is dit een speciale gebeurtenis. Hier wil je vast iets bijzonders van maken. Voordat de grote dag aanbreekt zijn er nog wel de nodige dingen te regelen. Zoals het uitzoeken van de trouwringen. Ben je op zoek naar ringen die aansluiten bij jullie persoonlijke voorkeuren? Dan is het de moeite waard om een kijkje op de website van Bijzondere Trouwringen te nemen. Hier vind je een ruim assortiment trouwringen.

Metalen en edelstenen

De ringen bij Bijzondere Trouwringen worden handmatig gemaakt door een goudsmid. Deze werkt naast goud ook met andere metalen zoals: platina, grijs titanium en zirkonium. Dit zijn duurzame metalen uitstekend geschikt om te verwerken tot trouwringen. Deze goudsmid combineert vaak verschillende materialen en edelstenen wat een fraai resultaat oplevert.

Voorbeelden van Bijzondere Trouwringen

Ben je op zoek naar een unieke ring? Een voorbeeld van een niet alledaagse ringen zijn zirkonium trouwringen. Dit metaal valt op door zijn intens donkere kleur die door verhitting is ontstaan. Zirkonium kun je goed combineren met witgoud of roodgoud. Wat zorgt voor een mooi contrast. Houd je van een natuurlijke stijl voor je ring? Dan kan een organische trouwring een goede optie zijn. De ringen in deze categorie kenmerken zich door de vloeiende of grillige lijnvoering die is geïnspireerd op natuurlijke materialen zoals; water, op gras of op boomschors. Zo vind je er de golvende zandduinen, ringen met een boomschors uitstraling en grasringen. Deze ringen zijn mat of glanzend of een combinatie daarvan.

Vestigingen

Er zijn twee vestigingen waar je jouw persoonlijke wensen kunt bespreken met de goudsmid. De hoofdvestiging bevindt zich Veenhuizen. Hier is ook de edelsmederij waar je tijdens je afspraak een kijkje kunt nemen. Daarnaast is er ook een trouwringenstudio in Amersfoort die je op afspraak kunt bezoeken. De data waarop de vestigingen geopend zijn vind je op de website.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl