Serpentis
Image default
Aanbiedingen

4x leuke decoraties voor je woonkamer

4x leuke decoraties voor je woonkamer

Het is altijd leuk om je woning gezellig aan te kleden. Nieuwe dingetjes kopen, dingen anders neerzetten, je kunt een hoop doen, om net even een andere sfeer aan te brengen. Misschien ben je de huidige kleuren van je decoraties wel zat en wil je graag een andere kleur aanbrengen? Of zijn je muren en kasten eigenlijk nog te leeg en kunnen wel wat aankleding gebruiken? Wat je reden ook is om nieuwe woonaccessoires te kopen, er zijn altijd wel leuke dingetjes te vinden. 

 

Woondekens

De zomer komt eraan, dan is een woondeken wellicht niet iets waar je meteen aan denkt. Toch zijn woondekens ook in de zomer erg populair. Wanneer jij het geluk hebt om in een koele woning te wonen of je een airco hebt, dan is het zomers lekker fris in je huis. Wanneer je je op het warme weer buiten kleedt, kun je het in huis snel koud hebben. In dit geval komt een woondeken op de bank goed van pas. Ook kun je hem ’s avonds gebruiken wanneer je nog even lekker buiten zit, maar het koud hebt, omdat het toch nog behoorlijk afkoelt.  

 

Geurverspreiders

Met een geurverspreider haal je onaangename luchtjes uit je huis en vervang je deze door een heerlijke geur. Appel-kaneel, bloemengeur of citroen, geurverspreiders bestaan er met veel verschillende soorten luchtjes. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om een lekkere geur in je huis te krijgen. Met geurstokjes, geurkaarsen of wierook. Vaak zijn de sets in verschillende kleuren beschikbaar zodat je een kleur kunt kiezen die bij jouw inrichting past. Bovendien kun je met bepaalde geurtjes ’s avonds de muggen verjagen.

 

Fotolijstjes

Heb je veel foto’s van dierbare herinneringen met vrienden en familie? Dan is het een leuk idee om een muur te gebruiken voor allerlei fotolijstjes. Je kunt een grotere fotolijst met meerdere kleine lijstjes kopen of juist allemaal kleine lijstjes die je dan speels ophangt. Je hoeft niet overal een foto in te doen, maar kunt ze ook vullen met gedroogde bloemen of bladeren. Vooral in fotolijstjes met een glasplaat komen de droogbloemen goed tot hun recht. 

 

Lantaarns 

Tot slot zijn lantaarns en windlichten een leuke manier om gezelligheid in je woning aan te brengen. Je kunt ze aan de muur hangen, in de vensterbank zetten of op een kast plaatsen. Je kunt er een gezellig kaarsje inzetten, bijvoorbeeld een geurkaars. Ook een lampje is mogelijk wanneer je geen fan van kaarsen bent. Een groot voordeel van de lantaarns is dat je deze ook buiten kunt gebruiken. Perfect om ’s avonds bij kaarslicht van een lekker wijntje of biertje te genieten de komende zomer!

 

https://www.marskramer.nl/