Acceptance and commitment therapy

Acceptance and commitment therapy

Geestelijke gezondheid wordt misschien niet zo serieus genomen als lichamelijke gezondheid, maar vaak gaan beide hand in hand. We hebben het niet alleen over uw fitnessniveau, maar ook over uw slaapgewoonten, de gezondheid van uw hart en andere organen. Soms kunnen problemen ontstaan door een gebrek aan slaap, wat in feite veel meer invloed kan hebben dan u zich realiseert. Tijdens acceptance and commitment therapy leert u samen met uw psycholoog de aard van uw klachten kennen en ontvangt u een effectief behandelplan waar u actief gaat werken aan deze klachten.

Wanneer het bezoeken van een psycholoog Amstelveen een slimme keuze is

Of u het nu moeilijk vindt om in slaap te vallen, of u wordt wakker met spanning (in dat geval zou u waarschijnlijk een nieuw kussen moeten kopen). Het bezoeken van een ervaren psycholoog Amstelveen kan u helpen om uw gevoelens net even wat beter uit te leggen. Ook leert u op een professionele manier wat u aan deze gevoelens kunt doen.

Een psycholoog Uithoorn geeft u dat ene steuntje in de rug

Dus als u erover nadenkt om binnenhuisarchitect te worden, maar u voelt geen echte motivatie om te beginnen, dan is een bezoek aan een psycholoog Uithoorn misschien wel dat ene steuntje in de rug die u nodig hebt! Wie weet, na een paar sessies, start u misschien gewoon uw nieuwe bedrijf en laat u uw geweldige smaak in interieurdecoratie zien.

Neem contact op voor het maken van uw eerste afspraak

Overtuigd van alle voordelen die een psycholoog u te bieden heeft? Neem contact op voor het maken van uw eerste afspraak. U kunt een behandelplan op maat verwachten en werkt op uw eigen tempo aan de klachten waar u mee te maken heeft.

https://invivoclinics.nl/