Serpentis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles en iedereen bereikbaar via de Klantenservicetelefoon

Je hebt een dringende vraag die je via de telefoon aan Zalando wilt stellen. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele seconden wordt doorverbonden. Ons nummer is 1840. Welkom bij de Klantenservicetelefoon.

Op onze website vind je handige info over wel of geen keuzemenu’s, openingstijden en emailadressen. Het nummer van Zalando klantenservice is 0800 022 7087. Het bedrijf is actief op sociale media zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Daar kun je terecht voor de laatste nieuwtjes en trends. Zalando verkoopt schoenen, kleding en accessoires. Graag wijzen we je er op dat je via 1840 ook aan diverse andere nummers kunt komen. Een aantal voorbeelden: thuisstudiebedrijven als Scheidegger en LOI, pretparken waaronder Walibi Holland en de Efteling, maar ook de gemeente waar jij woont. Van Almere tot Middelburg en van Diemen tot Rotterdam. 

Ook de klantenservice van Otto bereik je via 1840

Snel tussendoor via de telefoon de klantenservice Otto bereiken, dat kan via Klantenservicetelefoon. Je belt ons via 1840 en we schakel je door met Otto. De medewerkers zijn bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur op doordeweekse dagen. Op zaterdag bellen kan tussen 09.00 en 17.00 uur.

Op de website van Otto vind je overigens veel informatie. Dingen die besproken worden zijn onder meer bestellen, bezorgen, retourneren, garantie en het privé Otto-account. Wist je trouwens dat Otto behoort tot de grootste homeshopping organisaties ter wereld. Er zijn wereldwijd vestigingen, waaronder natuurlijk in Nederland. En dat laatste al sinds 1979.

Via Klantenservicetelefoon krijg je telefoonnummers van woningcorporaties en verzekeringsbedrijven. Andere veelgevraagde nummers zijn die van banken, incassobureaus en energieleveranciers. Inderdaad ons bestand is eindeloos groot. Is er een klantenservice die je er niet tussen ziet staan, laat het ons weten. Samen maken we Klantenservicetelefoon 100% compleet!
 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/