Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Alles over de bandeau bikini!

Ben jij al bekend met de bandeau bikini? De bandeau bikini is een andere benaming voor een strapless bikini. Deze bikini’s geven jou gegarandeerd dat zomerse gevoel door de leuke modellen, printjes en kleurtjes. Een andere benaming voor een bandeau bikini is een strapless bikini. Deze bikini’s hebben geen bandjes of soms wel, maar dan zijn deze afneembaar. Een bandeau bikini is een perfecte bikini om egaal in te zonnen dus!

De bandeau bikini

Bandeau betekent in het Frans strook. De top van deze bikini kun je dan ook als een strook zien die over de buste loopt. Al vanaf 1940 bestaat dit type bikini. De bandeau bikini komt in allerlei uitvoeringen. Zo heeft de één een sportieve uitstraling en de ander weer een bohemian look met fleurige dessins. Ook felle kleurtjes zijn helemaal hip voor deze bikini’s. De bikini heeft geen ondersteunende bandjes, hierdoor is het een ideale bikini om in te zonnen zonder strepen. Ook het gemakkelijk kunnen mixen en matchen van tops en broeken zien we als een groot pluspunt.

Bandeau bikini met welk figuur?

Je zelfverzekerd en lekker voelen in een bikini, dat is het allerbelangrijkste. Om je figuur goed uit te laten komen is het belangrijk dat je de juiste soort bikini koopt. Als je wil dat je figuur optimaal uitkomt dan is een peerfiguur een goede shape voor een bandeau bikini. Dit figuur kenmerkt zich door een smalle taille en heupen die breder zijn dan de schouders. Ook volle benen en billen passen bij een peerfiguur. Een bandeau bikini legt de nadruk op je schouders waardoor je figuur optimaal uitkomt.

Bikini verzorging

Als je wilt dat je bikini zo lang mogelijk mooi blijft en mee gaat let dan goed op. Heb je gezwommen in de zee of het zwembad? Spoel je bikini thuis dan direct uit. Zo heeft het zand, chloor, zonnebrand en zand geen kans om je bikini te beschadigen. Dit wassen kun je het beste op de hand doen en in koud water. Wil je hem toch in de wasmachine gooien? Stop de bikini dan in een waszakje om te voorkomen dat de stof uitrekt.

Bandeau bikini van Ibizamode

Online een bandeau bikini bestellen? Er zijn veel grote webshops waar je terecht kunt voor bikini’s. Wil jij verzekerd zijn van een bandeau bikini dat jou dat zomerse gevoel geeft? Bekijk dan eens het assortiment bij Ibizamode. Op deze webshop vind jij alleen maar kleding en bikini’s voor dames en heren in Ibiza style. Zo hoef je niet honderden bikini’s te filteren, maar weet je zeker dat je snel slaagt voor een bohemian bikini.

 

https://www.ibizamode.nl/nl/